Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
070 - 221 27 70

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Heb je last van verstoppingen in je badkamer of keuken? Dan kan dat heel vervelend zijn. Laat ons het vandaag nog oplossen zodat je geen last meer hebt van niet weglopend water.

  dienst 1
  LEKKAGES

  Last van lekkages in de keuken, badkamer of ergens anders in huis? Erg lastig natuurlijk! Wij de Loodgieters in Den Haag lossen het vandaag nog voor je op! Bel naar 070 – 221 27 70

  dienst 2
  CV ketel onderhoud

  Last van een defecte CV ketel? Wij weten daar wel raad mee. Snel opgelost en je geniet vandaag nog van een werkende CV ketel. Blijf er niet te lang mee zitten en neem contact met ons op.

  dienst 3
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP
  VOORDELIG EN SNEL
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Door onze goede connecties en jarenlange ervaring in de loodgieterswereld werken wij alleen met de beste loodgieters die er zijn. 100% vakkundig en professioneel!

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Door een goede logistiek kunnen wij snel schakelen. We zijn daarom altijd erg snel op de bestemming aanwezig. Geen lange wachttijden maar vandaag bellen is zo snel mogelijk bij jou voor de deur.

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar. Dit betekent dat we ook spoedklussen in de nacht doen. Sta je ’s nachts in eens in een kelder die een enorme lekkage heeft? Ook dan komen wij langs!

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 070 – 221 27 70

  Loodgieter Wateringen

  Wij zijn een vakkundige loodgietersbedrijf in Wateringen en oefenen onze baan al langer dan 20 jaren uit.

  Loodgieter WateringenLoodgieter Wateringen verleent diverse aan klanten. Deze diensten behelzen:

  • Aanleg en onderhoud van sanitair: hiermee bedoelen we namelijk de aanleg van toiletten, slaapkamers, douches en badkamers. Indien jij leuke ideeën hebt van deze dingen, kunnen we die aanleggen en inrichten zoals je dat hebben wilt. Ook kunnen wij voor de onderhoud daarvan zorgen. Denk bijvoorbeeld aan lekkages die kunnen ontstaan door de jaren heen. Voor diverse sanitair hebben we de gebruikelijke tools in huis en weten wij daardoor hoe wij deze lekkages moeten fixeren.
  • Aanleg en onderhoud van waterleidingen: waterleiding is voor elk huishouden van belang, omdat ieder mens water moet gebruiken. Wij kunnen deze voor jouw aanleggen en daarnaast ook onderhouden. Zoals je weet vinden lekkages altijd plaats op plekken waar water zich bevindt. Lekkages in waterleidingen, buizen die zich buiten het huis bevinden, kun je zelfstandig identificeren. Ga met behulp van een stukje toiletpapier aan de buizen wrijven. Indien je vuil aantreft met water, dan weet je dat er schade is ontstaan in jouw waterleiding. Indien je dit niet zelfstandig wenst te doen, zijn wij er ook voor je.
  • Aanleg en onderhoud van riolering: de afvoer is een belangrijk aspect waarover elk huishouden altijd moet beschikken, omdat vuilwater dient weg te stromen. Ook dit kunnen wij voor jouw aanleggen en onderhouden. Indien verstoppingen zijn ontstaan in jouw afvoer, dien je die tijdig te laten fixeren. Wij kunnen diverse verstopte afvoeren op verschillende manieren fixeren, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken.
  • Aanleg en onderhoud van verwarmingsinstallatie: zoals je weet is Nederland een koud land. Zo ook het gedeelte waar Wateringen gevestigd is. Het is voor Nederlanders daarom van eminent belang dat zij beschikken over een verwarming. Deze verwarming kunnen wij ook voor je aanleggen. Indien jij problemen constateert hiermee, zorgen wij er ook voor dat deze problemen opgelost worden.
  • Aanleg en onderhoud van daken en -goten: elk huis dient over daken en -goten te beschikken. Wij kunnen die ook voor je aanleggen. Helaas heb je gedurende de regentijd te kampen met heel veel water. Naarmate kan dit water ervoor zorgen dat lekkages zullen ontstaan in jouw dak en -goten. Overal waar water zich bevindt kunnen lekkages ontstaan. Ook lekkages in jouw dak en -goten kunnen wij fixeren voor jou.

  Zoals je eerder al hebt gelezen, opereren we al jaren in deze branche. Door de jaren heen is de vraag naar loodgieters toegenomen. Onze vakmensen hebben wij door de jaren heen zo goed en voldoende mogelijk getraind, zodat ze de werkzaamheden bij onze (toekomstige) klanten naar behoren kunnen uitvoeren. Deze trainingen zijn van belang, omdat door de jaren heen steeds weer vernieuwingen plaatsvinden. Onze (toekomstige) klanten zijn geneigd om zodoende mee te gaan hiermee. Aangezien wij ten alle tijden onze (toekomstige) klanten van dienst willen zijn, dienen wij ook met deze vernieuwingen om te kunnen gaan. Verder nog is ons kantoor gevestigd te Den Haag en omdat wij veel mensen van dienst wensen te zijn, willen wij daardoor ook de inwoners van Wateringen helpen met hetgeen zij behoeven. Ook jij dus! Wacht dus niet te lang, maar spoor ons contactnummer vandaag nog op op onze pagina en maak contact met onze gedreven loodgieters!

  Loodgieter Wateringen

  Zo zie je dus dat wij voldoende diensten aan jou kunnen verlenen die te maken hebben met de huishouding. De huishouding is totaal niet weg te denken, omdat de mens niet leeft daarzonder. Kun of wens je de aspecten in de huishouding niet zelfstandig te doen, dan kun je altijd contact opnemen met ons. Wij staan garant om ook de mensen van Wateringen van dienst te zijn.

  Wateringen, is een geweldig plekje in Nederland. Zij is gevestigd in het zuiden van het mooi land Nederland. Wateringen staat over het algemeen bekend om de diverse monumenten, de cultuur, de soorten sport en daarnaast ook de jaarlijkse evenementen. Heel interessant is dat! Vaak genoeg is er zoveel werkgelegenheid in Wateringen dat Nederlanders te moe zijn om simpele problemen, zoals lekkages bijvoorbeeld, in en rondom het huis zelfstandig te fixeren. In andere landen bijvoorbeeld fixeert men zulke problemen wel zelf. Helaas kan dat niet altijd gebeuren en ook daar hebben wij begrip voor! In zulke gevallen ben je dus genoodzaakt om een loodgieter in te huren. Woon jij heel toevallig in Wateringen en heb jij ook te kampen met lekkages? Weet jij totaal niet wie je kunt raadplegen om jouw probleem op te lossen? Aarzel niet, omdat vanaf vandaag al uw  loodgieterswerkzaamheden gedaan kunnen worden door ons.

  Call Now Button