• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Verstopping Den Haag

  070 - 221 27 70
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
070 - 221 27 70

HEB JE LAST VAN EEN VERSTOPPING?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar. Dit betekent dat we ook spoedklussen in de nacht doen. Sta je ’s nachts in eens in een kelder die een enorme lekkage heeft? Ook dan komen wij langs!

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Door een goede logistiek kunnen wij snel schakelen. We zijn daarom altijd erg snel op de bestemming aanwezig. Geen lange wachttijden maar vandaag bellen is zo snel mogelijk bij jou voor de deur.

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Door onze goede connecties en jarenlange ervaring in de loodgieterswereld werken wij alleen met de beste loodgieters die er zijn. 100% vakkundig en professioneel!

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Voor ons kantoor hadden we een lange tijd problemen met een lekkage in de kelder. Het begon zo erg te stinken dat we een loodgieter er naar moesten laten kijken. De stank en lekkage is totaal verdwenen met dank aan LoodgieterinDenHaag.com

  Hans Gerritsen

  Wij hadden nogal wat verstoppingen in ons studentenhuis. Niemand wilde ze ontstoppen dus uiteindelijk een loodgietersbedrijf benaderd. Wij zijn 100% tevreden met de kwaliteit en snelheid van LoodgieterinDenHaag.com

  Lars Heeffer

  Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Snelle communicatie en direct mijn lekkages verholpen. In eerste instantie twijfelde ik een beetje tussen andere loodgieters, maar ben heel blij dat ik voor LoodgieterinDenHaag.com heb gekozen!

  Gerrit Hanen

  Wat een topbedrijf! Gisteren een loodgieter aangevraagd en vandaag is de lekkage al opgelost. Zeer vriendelijke loodgieters en zeer vakkundig. Nogmaals bedankt LoodgieterinDenHaag.com

  Chantal Emmen
  plumber2

  Heb je last van een verstopping?

  24/7 DIRECTE HULP
  VOORDELIG EN SNEL
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  VERSTOPPING TOILET

  Verstopping in het toilet? Lukt het niet om deze te ontstoppen? Wacht dan niet langer en bel een expert. Vaak wordt de schade alleen maar erger als je zelf niet weet wat je doet of te lang wacht.

  GOOTSTEEN VERSTOPT?

  Een verstopping in de gootsteen kan erg vervelend zijn. Probeer eerst eens zelf de verstopping te verhelpen alvorens je ons inschakelt. Lukt het toch niet helemaal, vraag dan een offerte aan of bel ons op.

  ELDERS EEN VERSTOPPING

  Heb je elders een verstopping die snel opgelost moet worden? Schakel ons dan in! Wij hebben jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende verstoppingen. Met onze kennis is het snel verholpen!

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinDenHaag.com is gespecialiseerd in het loodgietersvak. Zo hebben wij voor meer dan 1000 klanten verstoppingen en lekkages verholpen. Daarnaast hebben wij ook de kennis om een cv ketel onderhoud te verrichten of er zelfs een te vervangen.

  Onze loodgieters beschikken over de juiste certificaten zodat ze meteen effectief te werk kunnen gaan.

  Direct een loodgieter nodig? Klik dan hieronder om naar het contact formulier te gaan of bel naar 070 – 221 27 70

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 070 – 221 27 70

  Verstopping

  Een verstopping, daar sta je niet om te springen. Wij weten als loodgietersbedrijf hoe vervelend dit kan zijn en helpen je dan ook graag met het oplossen dit probleem. Wij kijken graag samen met jou welke plan van aanpak het beste bij je past.

  Lees meer
  Call Now Button