• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Verstopping Den Haag

  070 - 221 27 70
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
070 - 221 27 70

HEB JE LAST VAN EEN VERSTOPPING?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar. Dit betekent dat we ook spoedklussen in de nacht doen. Sta je ’s nachts in eens in een kelder die een enorme lekkage heeft? Ook dan komen wij langs!

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Door een goede logistiek kunnen wij snel schakelen. We zijn daarom altijd erg snel op de bestemming aanwezig. Geen lange wachttijden maar vandaag bellen is zo snel mogelijk bij jou voor de deur.

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Door onze goede connecties en jarenlange ervaring in de loodgieterswereld werken wij alleen met de beste loodgieters die er zijn. 100% vakkundig en professioneel!

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Voor ons kantoor hadden we een lange tijd problemen met een lekkage in de kelder. Het begon zo erg te stinken dat we een loodgieter er naar moesten laten kijken. De stank en lekkage is totaal verdwenen met dank aan LoodgieterinDenHaag.com

  Hans Gerritsen

  Wij hadden nogal wat verstoppingen in ons studentenhuis. Niemand wilde ze ontstoppen dus uiteindelijk een loodgietersbedrijf benaderd. Wij zijn 100% tevreden met de kwaliteit en snelheid van LoodgieterinDenHaag.com

  Lars Heeffer

  Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Snelle communicatie en direct mijn lekkages verholpen. In eerste instantie twijfelde ik een beetje tussen andere loodgieters, maar ben heel blij dat ik voor LoodgieterinDenHaag.com heb gekozen!

  Gerrit Hanen

  Wat een topbedrijf! Gisteren een loodgieter aangevraagd en vandaag is de lekkage al opgelost. Zeer vriendelijke loodgieters en zeer vakkundig. Nogmaals bedankt LoodgieterinDenHaag.com

  Chantal Emmen
  plumber2

  Heb je last van een verstopping?

  24/7 DIRECTE HULP
  VOORDELIG EN SNEL
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  VERSTOPPING TOILET

  Verstopping in het toilet? Lukt het niet om deze te ontstoppen? Wacht dan niet langer en bel een expert. Vaak wordt de schade alleen maar erger als je zelf niet weet wat je doet of te lang wacht.

  GOOTSTEEN VERSTOPT?

  Een verstopping in de gootsteen kan erg vervelend zijn. Probeer eerst eens zelf de verstopping te verhelpen alvorens je ons inschakelt. Lukt het toch niet helemaal, vraag dan een offerte aan of bel ons op.

  ELDERS EEN VERSTOPPING

  Heb je elders een verstopping die snel opgelost moet worden? Schakel ons dan in! Wij hebben jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende verstoppingen. Met onze kennis is het snel verholpen!

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinDenHaag.com is gespecialiseerd in het loodgietersvak. Zo hebben wij voor meer dan 1000 klanten verstoppingen en lekkages verholpen. Daarnaast hebben wij ook de kennis om een cv ketel onderhoud te verrichten of er zelfs een te vervangen.

  Onze loodgieters beschikken over de juiste certificaten zodat ze meteen effectief te werk kunnen gaan.

  Direct een loodgieter nodig? Klik dan hieronder om naar het contact formulier te gaan of bel naar 070 – 221 27 70

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 070 – 221 27 70

  Verstopping

  Een verstopping, daar sta je niet om te springen. Wij weten als loodgietersbedrijf hoe vervelend dit kan zijn en helpen je dan ook graag met het oplossen dit probleem. Wij kijken graag samen met jou welke plan van aanpak het beste bij je past.


  De eerste vereiste die mensen hebben bij een verstopping is dat het snel opgelost moet worden. In de meeste gevallen komt er namelijk een onaangename geur vrij. En dat is niet het enige, het riool of waar de verstopping dan ook mag zitten, is ook tijdelijk buiten gebruik.

  Den Haag is een oude stad. Hierdoor liggen problemen zoals verstoppingen sneller op de loer. De oude panden verdienen dan ook een speciale aanpak. Wij weten inmiddels wat van aanpak er bij oude huizen en panden vereist wordt. Je kunt het verhelpen van verstoppingen dan ook prima ook ons over laten.

  Waar doet het probleem zich voor?

  Het is voor ons belangrijk om te weten waar het probleem zich voordoen. Zo kunnen we een gespecialiseerde loodgieter sturen, waardoor we je de beste mogelijke service kunnen bieden. Verstopping komen vaak voor bij riolen en de toilet.

  Verstopping in het riool

  verstopping den haagEen verstopt riool kan veroorzaak worden door verschillende materialen die vast zijn blijven zitten. Ook kan een doorgeroeste pijpleiding het probleem zijn. Het is van belang dat het probleem zo snel mogelijk verholpen wordt, zodat het riool niet te lang buiten gebruik is.

  Een verstopt riool is door de onaangename geuren vaak makkelijk te herkennen. Daarbij loopt het water bij de toilet of in de badkamer niet goed door. Het vastzittende water in combinaties met de verschillende stofjes gaat rotten, vandaar dat het zo gaat stinken.

  We verhelpen een verstopt riool door het te ontstoppen. Onze loodgieters doen dit op de automatische piloot, omdat ze al veel ervaring hebben met het verhelpen van deze problemen. Zij gebruiken professionele gereedschap en materialen om de boel te ontstoppen. Om deze reden is het niet aan te raden om zelf een poging te wagen. Een fout is snel gemaakt als je niet over de vereiste kennis en machines beschikt. Kies daarom altijd voor en loodgieter, dit kan je namelijk een hoop geld besparen.

  Het voorkomen van een verstop riool is lastig. In de meeste gevallen is het een kwestie van pech hebben. Het kan door ouderdom van de materialen komen. Verder kunnen scherpe materialen of te grote materialen (die zijn dan vaak door de toilet heen gespoeld) verstoppingen in het riool veroorzaken.

  De toilet is verstopt

  Een verstopt toilet ontstoppen doen veel mensen niet graag zelf. De vrijgekomen aroma’s zijn vaak niet te genieten en daarbij is het riool niet het schoonste plekje op aarde. Gelukkig beschikken wij over de benodigde ervaring, kennis en gereedschap dat we je van harte uitnodigen om ons in te schakelen.

  Schakel ons in!

  Heb je last van een toilet of riool die verstopt is? Dan verhelpen wij deze problemen graag voor je. Neem gerust contact met je op. We zijn bereid alle vragen te beantwoorden en kijken vervolgens samen het ontstaande probleem. Een loodgieter komt dan graag concluderen wat er aan de hand is en hoe we dit het beste kunnen gaan oplossen.

  Om terug te keren naar de homepage —> loodgietersbedrijf in Den Haag

  Lees meer
  Call Now Button