Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
070 - 221 27 70

HEB JE LAST VAN EEN VERSTOPPING?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar. Dit betekent dat we ook spoedklussen in de nacht doen. Sta je ’s nachts in eens in een kelder die een enorme lekkage heeft? Ook dan komen wij langs!

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Door een goede logistiek kunnen wij snel schakelen. We zijn daarom altijd erg snel op de bestemming aanwezig. Geen lange wachttijden maar vandaag bellen is zo snel mogelijk bij jou voor de deur.

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Door onze goede connecties en jarenlange ervaring in de loodgieterswereld werken wij alleen met de beste loodgieters die er zijn. 100% vakkundig en professioneel!

  plumber2

  Heb je last van een verstopping?

  24/7 DIRECTE HULP
  VOORDELIG EN SNEL
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  VERSTOPPING TOILET

  Verstopping in het toilet? Lukt het niet om deze te ontstoppen? Wacht dan niet langer en bel een expert. Vaak wordt de schade alleen maar erger als je zelf niet weet wat je doet of te lang wacht.

  GOOTSTEEN VERSTOPT?

  Een verstopping in de gootsteen kan erg vervelend zijn. Probeer eerst eens zelf de verstopping te verhelpen alvorens je ons inschakelt. Lukt het toch niet helemaal, vraag dan een offerte aan of bel ons op.

  ELDERS EEN VERSTOPPING

  Heb je elders een verstopping die snel opgelost moet worden? Schakel ons dan in! Wij hebben jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende verstoppingen. Met onze kennis is het snel verholpen!

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 070 – 221 27 70

  Verstopping

  Een verstopping, daar sta je niet om te springen. Wij weten als loodgietersbedrijf hoe vervelend dit kan zijn en helpen je dan ook graag met het oplossen dit probleem. Wij kijken graag samen met jou welke plan van aanpak het beste bij je past.

  Lees meer
  Call Now Button