Verstopping

Loodgieterindenhaag.com

24/7 Bereikbaar

Snel aanwezig

Bel 070 - 701 01 31

Scherpe prijzen

Een verstopping, daar sta je niet om te springen. Wij weten als loodgietersbedrijf hoe vervelend dit kan zijn en helpen je dan ook graag met het oplossen dit probleem. Wij kijken graag samen met jou welke plan van aanpak het beste bij je past.

De eerste vereiste die mensen hebben bij een verstopping is dat het snel opgelost moet worden. In de meeste gevallen komt er namelijk een onaangename geur vrij. En dat is niet het enige, het riool of waar de verstopping dan ook mag zitten, is ook tijdelijk buiten gebruik.

Den Haag is een oude stad. Hierdoor liggen problemen zoals verstoppingen sneller op de loer. De oude panden verdienen dan ook een speciale aanpak. Wij weten inmiddels wat van aanpak er bij oude huizen en panden vereist wordt. Je kunt het verhelpen van verstoppingen dan ook prima ook ons over laten.

Waar doet het probleem zich voor?

Het is voor ons belangrijk om te weten waar het probleem zich voordoen. Zo kunnen we een gespecialiseerde loodgieter sturen, waardoor we je de beste mogelijke service kunnen bieden. Verstopping komen vaak voor bij riolen en de toilet.

Het riool is verstopt

Een verstopt riool kan veroorzaak worden door verschillende materialen die vast zijn blijven zitten. Ook kan een doorgeroeste pijpleiding het probleem zijn. Het is van belang dat het probleem zo snel mogelijk verholpen wordt, zodat het riool niet te lang buiten gebruik is.

Een verstopt riool is door de onaangename geuren vaak makkelijk te herkennen. Daarbij loopt het water bij de toilet of in de badkamer niet goed door. Het vastzittende water in combinaties met de verschillende stofjes gaat rotten, vandaar dat het zo gaat stinken.

We verhelpen een verstopt riool door het te ontstoppen. Onze loodgieters doen dit op de automatische piloot, omdat ze al veel ervaring hebben met het verhelpen van deze problemen. Zij gebruiken professionele gereedschap en materialen om de boel te ontstoppen. Om deze reden is het niet aan te raden om zelf een poging te wagen. Een fout is snel gemaakt als je niet over de vereiste kennis en machines beschikt. Kies daarom altijd voor en loodgieter, dit kan je namelijk een hoop geld besparen.

Het voorkomen van een verstop riool is lastig. In de meeste gevallen is het een kwestie van pech hebben. Het kan door ouderdom van de materialen komen. Verder kunnen scherpe materialen of te grote materialen (die zijn dan vaak door de toilet heen gespoeld) verstoppingen in het riool veroorzaken.

De toilet is verstopt

Een verstopt toilet ontstoppen doen veel mensen niet graag zelf. De vrijgekomen aroma’s zijn vaak niet te genieten en daarbij is het riool niet het schoonste plekje op aarde. Gelukkig beschikken wij over de benodigde ervaring, kennis en gereedschap dat we je van harte uitnodigen om ons in te schakelen.

Schakel ons in!

Heb je last van een toilet of riool die verstopt is? Dan verhelpen wij deze problemen graag voor je. Neem gerust contact met je op. We zijn bereid alle vragen te beantwoorden en kijken vervolgens samen het ontstaande probleem. Een loodgieter komt dan graag concluderen wat er aan de hand is en hoe we dit het beste kunnen gaan oplossen.

Om terug te keren naar de homepage —> loodgietersbedrijf in Den Haag

 
Shares