Wie zijn wij?

Loodgieterindenhaag.com

24/7 Bereikbaar

Snel aanwezig

Bel 070 - 701 01 31

Scherpe prijzen

Loodgieter is al jarenlang onze beroep. Onze kracht. Ons hele team is dagelijks bezig om problemen rondom water, elektriciteit en CV-ketels op te lossen en het onderhouden hier van. Dit doen we met betrokkenheid. Samen een plan van aanpak opstellen en het resultaat na afloop van de klus bespreken. Dat is hoe wij werken.

Het vak loodgieter

Wij zijn van mening dat het vak loodgieter een ongelofelijk mooi beroep is. Het oplossen van problemen en onderhoud kunnen uitdagend zijn. Als het ons dan lukt om de klant tevreden te verlaten dan geeft dat ons voldoening.

De afgelopen jaren is het vak loodgieter een breed begrip geworden. Dat betekent dat onze klussen behoorlijk uiteenlopend kunnen zijn. Zo kunnen we vandaag bezig zijn met lekkages en staat er morgen een installatie van een verwarming op het programma. Die diversiteit maakt het voor ons nou zo leuk.

Het is je vast al opgevallen hoe enthousiast wij over het vak loodgieter zijn. In de onderstaande opsommingen brengen we concreet in beeld wat onze werkzaamheden zijn:

    • Het verhelpen van lekkages: een kelder volgelopen met water? Heel vervelend en juist daarom willen we dit zo graag voor je oplossen.
    • Het verhelpen van verstoppingen: de toilet verstopt? Dan moet die onaangename geur zo snel mogelijk het huis uit. Neem contact met ons op en wij staan zo snel mogelijk bij je op de stoep.
    • CV-ketel kapot?: een koude douche, daar zit niemand op te wachten. Wil je morgen wakker worden onder een warme douche? Maak vandaag nog een afspraak.

De bovenstaande werkzaamheden gaat om het verhelpen van problemen. Wist je dat je door onderhoud dit soort problemen nu juist kan voorkomen? Ook onderhoud van alles rondom elektriciteit en water behoort tot onze taken.

Dit is wat wij beloven

Tijdens het evaluatiegesprek die wij met klanten voeren, bespreken we de klus op de volgende punten: kwaliteit, snelheid, service en prijs. Dit lijken misschien hele algemene punten, maar voor de meeste bedrijven is het al lastig om deze punten juist uit te voeren.

Daarom houden wij het bij de punten: kwaliteit, snelheid, service en prijs. Deze vier punten proberen we altijd op elkaar af te stemmen. Door het simpel te houden weten jij en wij waar we aan toe zijn.

De kwaliteit staat bij ons voorop. Dat is bij iedereen binnen onze organisatie duidelijk. Bij ons heerst een sfeer dat iedereen elkaar kan aanspreken als het om kwaliteit gaat. Van onze jongste loodgieters tot de oudste loodgieters.

Bij een aantal problemen is snelheid van het opleveren een belangrijke vereiste. Bij ons kun je aangeven wanneer snelheid voor jou van belang is. Dan gaan we er samen voor zorgen dat het probleem/ of de onderhoud zo snel mogelijk verholpen/gedaan wordt.

De service. Wat is service? Bij ons betekent service bereikbaarheid en betrokkenheid. Bij vragen of problemen zijn wij ook buiten kantooruren bereikbaar. Verder streven we altijd naar betrokkenheid. We horen daarom ook graag wat jij er van vind en vond.

Wat kun je ons vinden?

Wij zitten gevestigd in Den Haag. Maar ook in de dorpen en steden buiten de stad kun je ons vinden. Heb je problemen of heb je behoefte aan onderhoud? Wij staan je graag bij. Klik hier voor een loodgieter uit Den Haag.

 
Shares