• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES
  070 - 221 27 70
Heeft u direct hulp nodig? Bel nu!
070 - 701 01 31

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van uw werkzaamheden, dan sturen wij u een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar. Dit betekent dat we ook spoedklussen in de nacht doen. Sta je ’s nachts in eens in een kelder die een enorme lekkage heeft? Ook dan komen wij langs!

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Door een goede logistiek kunnen wij snel schakelen. We zijn daarom altijd erg snel op de bestemming aanwezig. Geen lange wachttijden maar vandaag bellen is zo snel mogelijk bij jou voor de deur.

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Door onze goede connecties en jarenlange ervaring in de loodgieterswereld werken wij alleen met de beste loodgieters die er zijn. 100% vakkundig en professioneel!

  WIE ZIJN WIJ

  Loodgieter is al jarenlang onze beroep. Onze kracht. Ons hele team is dagelijks bezig om problemen rondom water, elektriciteit en CV-ketels op te lossen en het onderhouden hier van. Dit doen we met betrokkenheid. Samen een plan van aanpak opstellen en het resultaat na afloop van de klus bespreken. Dat is hoe wij werken.

  Het vak loodgieter

  Wij zijn van mening dat het vak loodgieter een ongelofelijk mooi beroep is. Het oplossen van problemen en onderhoud kunnen uitdagend zijn. Als het ons dan lukt om de klant tevreden te verlaten dan geeft dat ons voldoening.

  De afgelopen jaren is het vak loodgieter een breed begrip geworden. Dat betekent dat onze klussen behoorlijk uiteenlopend kunnen zijn. Zo kunnen we vandaag bezig zijn met lekkages en staat er morgen een installatie van een verwarming op het programma. Die diversiteit maakt het voor ons nou zo leuk.

  Het is je vast al opgevallen hoe enthousiast wij over het vak loodgieter zijn. In de onderstaande opsommingen brengen we concreet in beeld wat onze werkzaamheden zijn:

  • Het verhelpen van lekkages: een kelder volgelopen met water? Heel vervelend en juist daarom willen we dit zo graag voor je oplossen.
  • Het verhelpen van verstoppingen: de toilet verstopt? Dan moet die onaangename geur zo snel mogelijk het huis uit. Neem contact met ons op en wij staan zo snel mogelijk bij je op de stoep.
  • CV-ketel kapot?: een koude douche, daar zit niemand op te wachten. Wil je morgen wakker worden onder een warme douche? Maak vandaag nog een afspraak.

  De bovenstaande werkzaamheden gaat om het verhelpen van problemen. Wist je dat je door onderhoud dit soort problemen nu juist kan voorkomen? Ook onderhoud van alles rondom elektriciteit en water behoort tot onze taken.

  Dit is wat wij beloven

  Tijdens het evaluatiegesprek die wij met klanten voeren, bespreken we de klus op de volgende punten: kwaliteit, snelheid, service en prijs. Dit lijken misschien hele algemene punten, maar voor de meeste bedrijven is het al lastig om deze punten juist uit te voeren.

  Daarom houden wij het bij de punten: kwaliteit, snelheid, service en prijs. Deze vier punten proberen we altijd op elkaar af te stemmen. Door het simpel te houden weten jij en wij waar we aan toe zijn.

  De kwaliteit staat bij ons voorop. Dat is bij iedereen binnen onze organisatie duidelijk. Bij ons heerst een sfeer dat iedereen elkaar kan aanspreken als het om kwaliteit gaat. Van onze jongste loodgieters tot de oudste loodgieters.

  Bij een aantal problemen is snelheid van het opleveren een belangrijke vereiste. Bij ons kun je aangeven wanneer snelheid voor jou van belang is. Dan gaan we er samen voor zorgen dat het probleem/ of de onderhoud zo snel mogelijk verholpen/gedaan wordt.

  De service. Wat is service? Bij ons betekent service bereikbaarheid en betrokkenheid. Bij vragen of problemen zijn wij ook buiten kantooruren bereikbaar. Verder streven we altijd naar betrokkenheid. We horen daarom ook graag wat jij er van vind en vond.

  Wat kun je ons vinden?

  Wij zitten gevestigd in Den Haag. Maar ook in de dorpen en steden buiten de stad kun je ons vinden. Heb je problemen of heb je behoefte aan onderhoud? Wij staan je graag bij. Klik hier voor een loodgieter uit Den Haag.

  plumber2

  Heb je problemen met de CV-ketel, een lekkage of verstopping?

  24/7 DIRECTE HULP
  VOORDELIG EN SNEL
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Voor ons kantoor hadden we een lange tijd problemen met een lekkage in de kelder. Het begon zo erg te stinken dat we een loodgieter er naar moesten laten kijken. De stank en lekkage is totaal verdwenen met dank aan LoodgieterinDenHaag.com

  Hans Gerritsen

  Wij hadden nogal wat verstoppingen in ons studentenhuis. Niemand wilde ze ontstoppen dus uiteindelijk een loodgietersbedrijf benaderd. Wij zijn 100% tevreden met de kwaliteit en snelheid van LoodgieterinDenHaag.com

  Lars Heeffer

  Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Snelle communicatie en direct mijn lekkages verholpen. In eerste instantie twijfelde ik een beetje tussen andere loodgieters, maar ben heel blij dat ik voor LoodgieterinDenHaag.com heb gekozen!

  Gerrit Hanen

  Wat een topbedrijf! Gisteren een loodgieter aangevraagd en vandaag is de lekkage al opgelost. Zeer vriendelijke loodgieters en zeer vakkundig. Nogmaals bedankt LoodgieterinDenHaag.com

  Chantal Emmen
  Call Now Button