Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
070 - 221 27 70

HEB JE LAST VAN EEN LEKKAGE?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar. Dit betekent dat we ook spoedklussen in de nacht doen. Sta je ’s nachts in eens in een kelder die een enorme lekkage heeft? Ook dan komen wij langs!

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Door een goede logistiek kunnen wij snel schakelen. We zijn daarom altijd erg snel op de bestemming aanwezig. Geen lange wachttijden maar vandaag bellen is zo snel mogelijk bij jou voor de deur.

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Door onze goede connecties en jarenlange ervaring in de loodgieterswereld werken wij alleen met de beste loodgieters die er zijn. 100% vakkundig en professioneel!

  plumber2

  Heb je last van een lekkage?

  24/7 DIRECTE HULP
  VOORDELIG EN SNEL
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  LEKKAGE TOILET

  Lekkage aan het toilet? Erg vervelend! Lukt het dan ook niet om het zelf op te knappen? Schakel dan een professional in. Wij weten wat we doen en hebben de lekkage snel verholpen.

  LEKKAGE BADKAMER

  Problemen met een lekkage in de badkamer? Blijft het water maar de badkamer in stromen en krijg je het niet verholpen? Bel ons direct op en vraag naar advies en de mogelijkheden.

  LEKKAGE ERGENS ANDERS?

  Heb je een lekkage in de kelder, zolderkamer of elders? Schakel dan direct een loodgieter in. Voorkom erge beschadigingen of extra kosten. Vraag een offerte aan of bel naar 070 701 01 31.

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 070 – 221 27 70

  Lekkage

  Een lekkende kraan of is de hele kelder volgelopen? In de meeste gevallen zitten er dan scheurtjes in de waterleidingen. Dit kan komen door ouderdom van de waterleidingen, door slecht onderhoud of door domweg pech.

  Lees meer
  Call Now Button