• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Lekkage Den Haag

  070 - 221 27 70
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
070 - 221 27 70

HEB JE LAST VAN EEN LEKKAGE?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte





  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar. Dit betekent dat we ook spoedklussen in de nacht doen. Sta je ’s nachts in eens in een kelder die een enorme lekkage heeft? Ook dan komen wij langs!

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Door een goede logistiek kunnen wij snel schakelen. We zijn daarom altijd erg snel op de bestemming aanwezig. Geen lange wachttijden maar vandaag bellen is zo snel mogelijk bij jou voor de deur.

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Door onze goede connecties en jarenlange ervaring in de loodgieterswereld werken wij alleen met de beste loodgieters die er zijn. 100% vakkundig en professioneel!

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Voor ons kantoor hadden we een lange tijd problemen met een lekkage in de kelder. Het begon zo erg te stinken dat we een loodgieter er naar moesten laten kijken. De stank en lekkage is totaal verdwenen met dank aan LoodgieterinDenHaag.com

  Hans Gerritsen

  Wij hadden nogal wat verstoppingen in ons studentenhuis. Niemand wilde ze ontstoppen dus uiteindelijk een loodgietersbedrijf benaderd. Wij zijn 100% tevreden met de kwaliteit en snelheid van LoodgieterinDenHaag.com

  Lars Heeffer

  Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Snelle communicatie en direct mijn lekkages verholpen. In eerste instantie twijfelde ik een beetje tussen andere loodgieters, maar ben heel blij dat ik voor LoodgieterinDenHaag.com heb gekozen!

  Gerrit Hanen

  Wat een topbedrijf! Gisteren een loodgieter aangevraagd en vandaag is de lekkage al opgelost. Zeer vriendelijke loodgieters en zeer vakkundig. Nogmaals bedankt LoodgieterinDenHaag.com

  Chantal Emmen
  plumber2

  Heb je last van een lekkage?

  24/7 DIRECTE HULP
  VOORDELIG EN SNEL
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  LEKKAGE TOILET

  Lekkage aan het toilet? Erg vervelend! Lukt het dan ook niet om het zelf op te knappen? Schakel dan een professional in. Wij weten wat we doen en hebben de lekkage snel verholpen.

  LEKKAGE BADKAMER

  Problemen met een lekkage in de badkamer? Blijft het water maar de badkamer in stromen en krijg je het niet verholpen? Bel ons direct op en vraag naar advies en de mogelijkheden.

  LEKKAGE ERGENS ANDERS?

  Heb je een lekkage in de kelder, zolderkamer of elders? Schakel dan direct een loodgieter in. Voorkom erge beschadigingen of extra kosten. Vraag een offerte aan of bel naar 070 701 01 31.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinDenHaag.com is gespecialiseerd in het loodgietersvak. Zo hebben wij voor meer dan 1000 klanten verstoppingen en lekkages verholpen. Daarnaast hebben wij ook de kennis om een cv ketel onderhoud te verrichten of er zelfs een te vervangen.

  Onze loodgieters beschikken over de juiste certificaten zodat ze meteen effectief te werk kunnen gaan.

  Direct een loodgieter nodig? Klik dan hieronder om naar het contact formulier te gaan of bel naar 070 – 221 27 70

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 070 – 221 27 70

  Lekkage

  Een lekkende kraan of is de hele kelder volgelopen? In de meeste gevallen zitten er dan scheurtjes in de waterleidingen. Dit kan komen door ouderdom van de waterleidingen, door slecht onderhoud of door domweg pech.

  Lees meer
  Call Now Button