• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Lekkage Den Haag

  070 - 221 27 70
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
070 - 221 27 70

HEB JE LAST VAN EEN LEKKAGE?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar. Dit betekent dat we ook spoedklussen in de nacht doen. Sta je ’s nachts in eens in een kelder die een enorme lekkage heeft? Ook dan komen wij langs!

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Door een goede logistiek kunnen wij snel schakelen. We zijn daarom altijd erg snel op de bestemming aanwezig. Geen lange wachttijden maar vandaag bellen is zo snel mogelijk bij jou voor de deur.

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Door onze goede connecties en jarenlange ervaring in de loodgieterswereld werken wij alleen met de beste loodgieters die er zijn. 100% vakkundig en professioneel!

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Voor ons kantoor hadden we een lange tijd problemen met een lekkage in de kelder. Het begon zo erg te stinken dat we een loodgieter er naar moesten laten kijken. De stank en lekkage is totaal verdwenen met dank aan LoodgieterinDenHaag.com

  Hans Gerritsen

  Wij hadden nogal wat verstoppingen in ons studentenhuis. Niemand wilde ze ontstoppen dus uiteindelijk een loodgietersbedrijf benaderd. Wij zijn 100% tevreden met de kwaliteit en snelheid van LoodgieterinDenHaag.com

  Lars Heeffer

  Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Snelle communicatie en direct mijn lekkages verholpen. In eerste instantie twijfelde ik een beetje tussen andere loodgieters, maar ben heel blij dat ik voor LoodgieterinDenHaag.com heb gekozen!

  Gerrit Hanen

  Wat een topbedrijf! Gisteren een loodgieter aangevraagd en vandaag is de lekkage al opgelost. Zeer vriendelijke loodgieters en zeer vakkundig. Nogmaals bedankt LoodgieterinDenHaag.com

  Chantal Emmen
  plumber2

  Heb je last van een lekkage?

  24/7 DIRECTE HULP
  VOORDELIG EN SNEL
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  LEKKAGE TOILET

  Lekkage aan het toilet? Erg vervelend! Lukt het dan ook niet om het zelf op te knappen? Schakel dan een professional in. Wij weten wat we doen en hebben de lekkage snel verholpen.

  LEKKAGE BADKAMER

  Problemen met een lekkage in de badkamer? Blijft het water maar de badkamer in stromen en krijg je het niet verholpen? Bel ons direct op en vraag naar advies en de mogelijkheden.

  LEKKAGE ERGENS ANDERS?

  Heb je een lekkage in de kelder, zolderkamer of elders? Schakel dan direct een loodgieter in. Voorkom erge beschadigingen of extra kosten. Vraag een offerte aan of bel naar 070 701 01 31.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinDenHaag.com is gespecialiseerd in het loodgietersvak. Zo hebben wij voor meer dan 1000 klanten verstoppingen en lekkages verholpen. Daarnaast hebben wij ook de kennis om een cv ketel onderhoud te verrichten of er zelfs een te vervangen.

  Onze loodgieters beschikken over de juiste certificaten zodat ze meteen effectief te werk kunnen gaan.

  Direct een loodgieter nodig? Klik dan hieronder om naar het contact formulier te gaan of bel naar 070 – 221 27 70

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 070 – 221 27 70

  Lekkage

  Een lekkende kraan of is de hele kelder volgelopen? In de meeste gevallen zitten er dan scheurtjes in de waterleidingen. Dit kan komen door ouderdom van de waterleidingen, door slecht onderhoud of door domweg pech.


  Wat de oorzaak ook mag zijn, wij helpen je graag met de oplossing.

  Een belangrijke stap die je zelf al kunt zetten, is het uitzetten van de hoofdkraan. Het is het beste of dit zo snel mogelijk te doen. Op deze manier kun je grote waterschades voorkomen. Voordat je ons belt, kun je het uitschakelen van de hoofdkraan dus alvast zelf doen.

  Onze werkwijze bij lekkages

  Een lekkage komt in een stad als Den Haag nog wel eens voor. Dit komt omdat het een oude stad is, waardoor waterleidingen het door ouderdom sneller begeven. Omdat wij Den Haag goed kennen, weten we hoe we deze problemen moeten aanpakken. Daarom komen wij je ook graag een handje helpen, zodat je weer zo snel mogelijk gebruik kan maken van je badkamer, toilet of keuken.

  Na het uitschakelen van de hoofdkraan is het probleem er nog steeds. De lekkage moet verholpen worden. Wanneer wij je van dienst kunnen zijn, kijkt onze loodgieter altijd eerst waar het water precies vandaan komt. Hier hebben we de juiste gereedschap voor. Natuurlijk kun je het lek ook zonder gereedschap vinden, maar dit kan veel tijd in beslag nemen.

  Als we het lek hebben gevonden, kunnen we de oorzaak bepalen. Zo kan de oorzaak liggen bij te weinig onderhoud of bijvoorbeeld door ouderdom. In de meeste gevallen moet er een klein of groot (afhankelijk van de situatie) deel van de waterleidingen vervangen worden.

  Uiteindelijk bespreken we samen met jou wat het beste is om te doen. Dit hangt van de oorzaak af, maar ook van de grootte van de kamer en de geschiedenis van de waterleidingen.

  Het onderhouden van waterleidingen

  lekkage den haagVaak had er met onderhoud een hoop voorkomen kunnen worden. Mensen houden niet van onderhoud, omdat die vaak geld kost wat ze ook ergens anders aan hadden kunnen besteden. Maar als je goed nadenkt, weet je dat onderhoud in de toekomst vaak een hoop kosten kunnen besparen.

  In dit geval hebben we het over lekkages. Als je eens in de zoveel tijd het netwerk van waterleidingen controleert, kun je lekkages in de toekomst voorkomen. Tijdens onderhoud kun je namelijk zien in welke staat de waterleidingen verkeren, waardoor je accuraat kan handelen en zaken zoals lekkages kun voorkomen. Dit bespaart je een hoop, want in de meeste gevallen moeten waterleidingen vervangen worden bij een lekkage.

  Neem contact met ons op

  Bij een situatie zoals lekkage is het verstandig om ons op te bellen. Wij weten waar we over praten en wat we aan het doen zijn. Dit komt omdat we de juiste opleiding genoten hebben en al jarenlang in het vak zitten. Hierdoor kunnen we je de garantie geven dat het voor 99,9% goed gaat. Bij die andere 0,01% komen we altijd tot een oplossing. Daarom zijn wij loodgieterindenhaag.com

  Wanneer je contact met ons opneemt, willen we aan je vragen om duidelijk te zijn in de probleem omschrijving. Op deze manier kunnen we voorzicht conclusies trekken en alvast een goed plan van aanpak opstellen.

  Lees meer
  Call Now Button