Lekkage

Loodgieterindenhaag.com

24/7 Bereikbaar

Snel aanwezig

Bel 070 - 701 01 31

Scherpe prijzen

Een lekkende kraan of is de hele kelder volgelopen? In de meeste gevallen zitten er dan scheurtjes in de waterleidingen. Dit kan komen door ouderdom van de waterleidingen, door slecht onderhoud of door domweg pech. Wat de oorzaak ook mag zijn, wij helpen je graag met de oplossing.

Een belangrijke stap die je zelf al kunt zetten, is het uitzetten van de hoofdkraan. Het is het beste of dit zo snel mogelijk te doen. Op deze manier kun je grote waterschades voorkomen. Voordat je ons belt, kun je het uitschakelen van de hoofdkraan dus alvast zelf doen.

Onze werkwijze bij lekkages

Een lekkage komt in een stad als Den Haag nog wel eens voor. Dit komt omdat het een oude stad is, waardoor waterleidingen het door ouderdom sneller begeven. Omdat wij Den Haag goed kennen, weten we hoe we deze problemen moeten aanpakken. Daarom komen wij je ook graag een handje helpen, zodat je weer zo snel mogelijk gebruik kan maken van je badkamer, toilet of keuken.

Na het uitschakelen van de hoofdkraan is het probleem er nog steeds. De lekkage moet verholpen worden. Wanneer wij je van dienst kunnen zijn, kijkt onze loodgieter altijd eerst waar het water precies vandaan komt. Hier hebben we de juiste gereedschap voor. Natuurlijk kun je het lek ook zonder gereedschap vinden, maar dit kan veel tijd in beslag nemen.

Als we het lek hebben gevonden, kunnen we de oorzaak bepalen. Zo kan de oorzaak liggen bij te weinig onderhoud of bijvoorbeeld door ouderdom. In de meeste gevallen moet er een klein of groot (afhankelijk van de situatie) deel van de waterleidingen vervangen worden.

Uiteindelijk bespreken we samen met jou wat het beste is om te doen. Dit hangt van de oorzaak af, maar ook van de grootte van de kamer en de geschiedenis van de waterleidingen.

Het onderhouden van waterleidingen

Vaak had er met onderhoud een hoop voorkomen kunnen worden. Mensen houden niet van onderhoud, omdat die vaak geld kost wat ze ook ergens anders aan hadden kunnen besteden. Maar als je goed nadenkt, weet je dat onderhoud in de toekomst vaak een hoop kosten kunnen besparen.

In dit geval hebben we het over lekkages. Als je eens in de zoveel tijd het netwerk van waterleidingen controleert, kun je lekkages in de toekomst voorkomen. Tijdens onderhoud kun je namelijk zien in welke staat de waterleidingen verkeren, waardoor je accuraat kan handelen en zaken zoals lekkages kun voorkomen. Dit bespaart je een hoop, want in de meeste gevallen moeten waterleidingen vervangen worden bij een lekkage.

Neem contact met ons op

Bij een situatie zoals lekkage is het verstandig om ons op te bellen. Wij weten waar we over praten en wat we aan het doen zijn. Dit komt omdat we de juiste opleiding genoten hebben en al jarenlang in het vak zitten. Hierdoor kunnen we je de garantie geven dat het voor 99,9% goed gaat. Bij die andere 0,01% komen we altijd tot een oplossing.

Wanneer je contact met ons opneemt, willen we aan je vragen om duidelijk te zijn in de probleem omschrijving. Op deze manier kunnen we voorzicht conclusies trekken en alvast een goed plan van aanpak opstellen.

Om terug te keren naar de homepage —> www.loodgieterindenhaag.com

 
Shares