Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
070 - 221 27 70

HEB JE PROBLEMEN MET DE CV-KETEL?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar. Dit betekent dat we ook spoedklussen in de nacht doen. Sta je ’s nachts in eens in een kelder die een enorme lekkage heeft? Ook dan komen wij langs!

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Door een goede logistiek kunnen wij snel schakelen. We zijn daarom altijd erg snel op de bestemming aanwezig. Geen lange wachttijden maar vandaag bellen is zo snel mogelijk bij jou voor de deur.

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Door onze goede connecties en jarenlange ervaring in de loodgieterswereld werken wij alleen met de beste loodgieters die er zijn. 100% vakkundig en professioneel!

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Voor ons kantoor hadden we een lange tijd problemen met een lekkage in de kelder. Het begon zo erg te stinken dat we een loodgieter er naar moesten laten kijken. De stank en lekkage is totaal verdwenen met dank aan LoodgieterinDenHaag.com

  Hans Gerritsen

  Wij hadden nogal wat verstoppingen in ons studentenhuis. Niemand wilde ze ontstoppen dus uiteindelijk een loodgietersbedrijf benaderd. Wij zijn 100% tevreden met de kwaliteit en snelheid van LoodgieterinDenHaag.com

  Lars Heeffer

  Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Snelle communicatie en direct mijn lekkages verholpen. In eerste instantie twijfelde ik een beetje tussen andere loodgieters, maar ben heel blij dat ik voor LoodgieterinDenHaag.com heb gekozen!

  Gerrit Hanen

  Wat een topbedrijf! Gisteren een loodgieter aangevraagd en vandaag is de lekkage al opgelost. Zeer vriendelijke loodgieters en zeer vakkundig. Nogmaals bedankt LoodgieterinDenHaag.com

  Chantal Emmen
  plumber2

  Heb je problemen met de CV-ketel?

  24/7 DIRECTE HULP
  VOORDELIG EN SNEL
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  CV KETEL DEFECT

  Heb je een CV ketel die defect is? Laat ons er naar kijken. Een defecte CV ketel komt nooit op het juiste moment en dus wil je snel schakelen. Wij lossen het voor je op!

  CV KETEL ONDERHOUD

  Op zoek naar een vaste partij voor CV ketel onderhoud? Zoek dan niet verder. Wij werken met heel veel partijen samen en komen regelmatig langs voor een onderhoudscheck. Wil jij onze nieuwe partner worden?

  CV KETEL STORING

  Heb je last van een CV ketel storing? Dat kan vervelend zijn! In de meeste gevallen dien je een specifieke actie uit te voeren om hem weer aan de praat te krijgen. Wij kennen deze storingen uit ons hoofd, dus weten ook snel de oplossing.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinDenHaag.com is gespecialiseerd in het loodgietersvak. Zo hebben wij voor meer dan 1000 klanten verstoppingen en lekkages verholpen. Daarnaast hebben wij ook de kennis om een cv ketel onderhoud te verrichten of er zelfs een te vervangen.

  Onze loodgieters beschikken over de juiste certificaten zodat ze meteen effectief te werk kunnen gaan.

  Direct een loodgieter nodig? Klik dan hieronder om naar het contact formulier te gaan of bel naar 070 – 221 27 70

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 070 – 221 27 70

  CV ketel

  Het warme water stroomt niet meer en de verwarming doet het ook niet meer. Dan merk je ineens hoe belangrijk de CV-ketel kan zijn. Met name in de winter. Op deze problemen zat je niet te wachten en ze zijn dan ook behoorlijk onverwachts.


  Op deze pagina vertellen we je hoe we de ontstaande problemen voor je kunnen oplossen en hoe je ze in de toekomst kunt voorkomen.

  Elke winter zijn we weer in de weer om problemen met CV-ketels aan te pakken. In sommige gevallen kunnen ze gerepareerd worden en in andere gevallen dienen ze vervangen te worden. Wij adviseren jou graag wat voor jouw CV-ketel de beste oplossing is.

  cv ketel onderhoud den haagDe ontwikkelingen op het gebied van CV-ketel gaan enorm hard. Het is voor ons lastig om te bij te houden, maar toch doen we ons best. Elk jaar nemen we deel aan een bijscholingscursus om op de hoogte te blijven van de laatste modellen aan CV-ketels en daarbij de laatste ontwikkelingen. Zo kunnen we jou garanderen dat we op de juiste manier omgaan met jouw CV-ketel.

  Zoals hierboven al vastgesteld kunnen CV-ketel twee problemen hebben. In het eerste geval kan er zich een storing voordoen, waardoor er dan één of meerdere onderdelen vervangen moeten worden. Dit probleem is in de meeste gevallen redelijk makkelijk op te lossen. Het tweede probleem, een kapotte CV-ketel, is een groter probleem.

  Een storing aan mijn CV-ketel

  Een storing aan je CV-ketel is nou niet echt iets waar je blij van word. Toch is er geen reden tot paniek. In de meeste gevallen kan een CV-ketel met een storing namelijk gerepareerd worden. In het beste scenario repareren we de CV-ketel bij je thuis. Maar soms is dit niet nodig en dan ben je hem in het ergste geval een bepaalde tijd kwijt.

  In sommige gevallen, bij ouderdom van de CV-ketel, is het beter om de ketel te vervangen. Zo weet je zeker dat je de komende jaren geen problemen hebt, wat je dus ook weer geld oplevert.

  Er lopen heel veel handige mensen op deze aarde. Gelukkig maar, anders zouden wij het allemaal niet aan kunnen. Toch komen we regelmatig bij klanten, die zelf een poging hebben gedaan om de CV-ketel te repareren. Dit zonder resultaat. Sterker nog, we hebben zelfs een aantal gevallen gehad waar de CV-ketel hierom hun CV-ketel moesten vervangen, terwijl dit niet nodig was geweest. Wij adviseren dan ook om altijd een professionele loodgieter in te schakelen.

  Een kapotte ketel

  Een kapotte CV-ketel is goed mogelijk wanneer je ketel wat ouder is. Net als mensen begeven deze apparaten het ook als ze een bepaalde leeftijd hebben bereikt. In eerste instantie zou je denken dat dit slecht nieuws is, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Het gevaar van reparaties van oudere modellen is dat ze in de toekomst nog meer mankementen gaan vertonen. Dan ben je aan het einde van de streep nog meer geld kwijt.

  Onze manier van aanpak

  Aller eerst is het verstandig om vast te stellen of de wasmachine defect of kapot is. Daar helpen wij je graag bij. Daarom is het verstandig om ons een belletje te doen. Mogelijk kunnen wij via de telefoon voorzichtig een conclusie trekken of laten we één van onze loodgieters langs komen.

  Om terug te keren naar de homepage —> www.loodgieterindenhaag.com

  Lees meer
  Call Now Button