CV-ketel

Loodgieterindenhaag.com

24/7 Bereikbaar

CV ketel specialist

Bel 085-432 03 28

Scherpe prijzen

Het warme water stroomt niet meer en de verwarming doet het ook niet meer. Dan merk je ineens hoe belangrijk de CV-ketel kan zijn. Met name in de winter. Op deze problemen zat je niet te wachten en ze zijn dan ook behoorlijk onverwachts. Op deze pagina vertellen we je hoe we de ontstaande problemen voor je kunnen oplossen en hoe je ze in de toekomst kunt voorkomen.

Elke winter zijn we weer in de weer om problemen met CV-ketels aan te pakken. In sommige gevallen kunnen ze gerepareerd worden en in andere gevallen dienen ze vervangen te worden. Wij adviseren jou graag wat voor jouw CV-ketel de beste oplossing is.

De ontwikkelingen op het gebied van CV-ketel gaan enorm hard. Het is voor ons lastig om te bij te houden, maar toch doen we ons best. Elk jaar nemen we deel aan een bijscholingscursus om op de hoogte te blijven van de laatste modellen aan CV-ketels en daarbij de laatste ontwikkelingen. Zo kunnen we jou garanderen dat we op de juiste manier omgaan met jouw CV-ketel.

Zoals hierboven al vastgesteld kunnen CV-ketel twee problemen hebben. In het eerste geval kan er zich een storing voordoen, waardoor er dan één of meerdere onderdelen vervangen moeten worden. Dit probleem is in de meeste gevallen redelijk makkelijk op te lossen. Het tweede probleem, een kapotte CV-ketel, is een groter probleem.

Een storing aan mijn CV-ketel

Een storing aan je CV-ketel is nou niet echt iets waar je blij van word. Toch is er geen reden tot paniek. In de meeste gevallen kan een CV-ketel met een storing namelijk gerepareerd worden. In het beste scenario repareren we de CV-ketel bij je thuis. Maar soms is dit niet nodig en dan ben je hem in het ergste geval een bepaalde tijd kwijt.

In sommige gevallen, bij ouderdom van de CV-ketel, is het beter om de ketel te vervangen. Zo weet je zeker dat je de komende jaren geen problemen hebt, wat je dus ook weer geld oplevert.

Er lopen heel veel handige mensen op deze aarde. Gelukkig maar, anders zouden wij het allemaal niet aan kunnen. Toch komen we regelmatig bij klanten, die zelf een poging hebben gedaan om de CV-ketel te repareren. Dit zonder resultaat. Sterker nog, we hebben zelfs een aantal gevallen gehad waar de CV-ketel hierom hun CV-ketel moesten vervangen, terwijl dit niet nodig was geweest. Wij adviseren dan ook om altijd een professionele loodgieter in te schakelen.

Een kapotte CV-ketel

Een kapotte CV-ketel is goed mogelijk wanneer je ketel wat ouder is. Net als mensen begeven deze apparaten het ook als ze een bepaalde leeftijd hebben bereikt. In eerste instantie zou je denken dat dit slecht nieuws is, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Het gevaar van reparaties van oudere modellen is dat ze in de toekomst nog meer mankementen gaan vertonen. Dan ben je aan het einde van de streep nog meer geld kwijt.

Onze manier van aanpak

Aller eerst is het verstandig om vast te stellen of de wasmachine defect of kapot is. Daar helpen wij je graag bij. Daarom is het verstandig om ons een belletje te doen. Mogelijk kunnen wij via de telefoon voorzichtig een conclusie trekken of laten we één van onze loodgieters langs komen.

Om terug te keren naar de homepage —> www.loodgieterindenhaag.com

 
Shares