Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
070 - 221 27 70

HEB JE PROBLEMEN MET DE CV-KETEL?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar. Dit betekent dat we ook spoedklussen in de nacht doen. Sta je ’s nachts in eens in een kelder die een enorme lekkage heeft? Ook dan komen wij langs!

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Door een goede logistiek kunnen wij snel schakelen. We zijn daarom altijd erg snel op de bestemming aanwezig. Geen lange wachttijden maar vandaag bellen is zo snel mogelijk bij jou voor de deur.

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Door onze goede connecties en jarenlange ervaring in de loodgieterswereld werken wij alleen met de beste loodgieters die er zijn. 100% vakkundig en professioneel!

  plumber2

  Heb je problemen met de CV-ketel?

  24/7 DIRECTE HULP
  VOORDELIG EN SNEL
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  CV KETEL DEFECT

  Heb je een CV ketel die defect is? Laat ons er naar kijken. Een defecte CV ketel komt nooit op het juiste moment en dus wil je snel schakelen. Wij lossen het voor je op!

  CV KETEL ONDERHOUD

  Op zoek naar een vaste partij voor CV ketel onderhoud? Zoek dan niet verder. Wij werken met heel veel partijen samen en komen regelmatig langs voor een onderhoudscheck. Wil jij onze nieuwe partner worden?

  CV KETEL STORING

  Heb je last van een CV ketel storing? Dat kan vervelend zijn! In de meeste gevallen dien je een specifieke actie uit te voeren om hem weer aan de praat te krijgen. Wij kennen deze storingen uit ons hoofd, dus weten ook snel de oplossing.

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 070 – 221 27 70

  CV ketel

  Het warme water stroomt niet meer en de verwarming doet het ook niet meer. Dan merk je ineens hoe belangrijk de CV-ketel kan zijn. Met name in de winter. Op deze problemen zat je niet te wachten en ze zijn dan ook behoorlijk onverwachts.

  Lees meer
  Call Now Button