Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
070 - 221 27 70

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Heb je last van verstoppingen in je badkamer of keuken? Dan kan dat heel vervelend zijn. Laat ons het vandaag nog oplossen zodat je geen last meer hebt van niet weglopend water.

  dienst 1
  LEKKAGES

  Last van lekkages in de keuken, badkamer of ergens anders in huis? Erg lastig natuurlijk! Wij de Loodgieters in Den Haag lossen het vandaag nog voor je op! Bel naar 070 – 221 27 70

  dienst 2
  CV ketel onderhoud

  Last van een defecte CV ketel? Wij weten daar wel raad mee. Snel opgelost en je geniet vandaag nog van een werkende CV ketel. Blijf er niet te lang mee zitten en neem contact met ons op.

  dienst 3
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP
  VOORDELIG EN SNEL
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar. Dit betekent dat we ook spoedklussen in de nacht doen. Sta je ’s nachts in eens in een kelder die een enorme lekkage heeft? Ook dan komen wij langs!

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Door onze goede connecties en jarenlange ervaring in de loodgieters wereld werken wij alleen met de beste loodgieters die er zijn. 100% vakkundig en professioneel!

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Door een goede logistiek kunnen wij snel schakelen. We zijn daarom altijd erg snel op de bestemming aanwezig. Geen lange wachttijden maar vandaag bellen is zo snel mogelijk bij jou voor de deur.

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 070 – 221 27 70

  Loodgieter Wassenaar

  Heb jij daar haast en sta jij op het punt snel een douche te nemen, blijkt dat er geen water uit de kraan komt? Hoe kun jij dit makkelijk oplossen? Het gaat jou in ieder geval veel meer tijd kosten als jij het zelf gaat doen. Een loodgieter is hier de beste oplossing. Een loodgieter zou met veel meer calamiteiten kunnen komen. Er zijn ook andere gevallen die plaats zouden kunnen vinden. Een verstopte WC, een lekkende kraan, een CV ketel die plotseling niet werkt. Tijd voor een keus op een loodgieter.

  De loodgieter Wassenaar installeert, onderhoudt en repareert armaturen en leidingen die verband houden met verwarming, water distributie, koeling en sanitaire voorzieningen in residentiële en commerciële gebouwen. Bevestigt huishoudelijke apparaten, zoals wasmachines en gasfornuizen. Inspecteert drainage en andere sanitaire systemen op naleving van lokale en nationale voorschriften.

  Op een overzichtelijk rijtje doet loodgieter Wassenaar het volgende:

  • Ten eerste brengen wij in kaart wat er precies gedaan moet worden. Een plan van aanpak is de beste manier om het werk te voltooien. In zo een plan van aanpak is een goeie overzicht nodig want de loodgieter installeert leidingen en armaturen, zoals gootstenen en toiletten, voor water, gas, stoom, lucht of andere vloeistoffen.
  • Wij installeren steunen voor leidingen, apparatuur en armaturen voorafgaand aan installatie.
  • Ook het assembleren van fittingen en kleppen voor installatie zijn onderdelen van onze expertise.
  • Wij kunnen ook assisteren in het wijzigen van de lengte van pijpen, klemmen en andere sanitaire materialen voor een gebouw.

  Verder verlenen wij onderstaande diensten aan:

  • Installatie verwarmings- en airconditioningsystemen, inclusief boilers.
  • Samenwerking met aannemers, bouwvakkers, elektriciens, leidingfilters en stoomfilters bij het installeren en repareren van sanitair.
  • Testen van sanitaire systemen op lekken en andere problemen.

   

  Wij kiezen de juiste sanitaire materialen op basis van budget, locatie en beoogde gebruik van het gebouw.  Ook volgen wij gezondheids- en veiligheidsnormen en voldoen aan bouwvoorschriften. U bent ook bij ons terecht voor het uitvoeren van inspecties van leidingsystemen om versleten onderdelen te identificeren en te vervangen.

  Loodgieter WassenaarNu heb jij een beeld wat het beroep van een goede loodgieter inhoud. Al deze punten kun jij vinden bij de loodgieters van het loodgietersbedrijf Wassenaar. Er worden hier van tijd tot tijd steekproeven gehouden in het bedrijf zodat wij in top blijven van al de loodgietersbedrijven. De loodgieters worden ook voorzien van hoogwaardig equipment. Dat zorgt er ook voor dat er weinig of helemaal geen schade wordt gebracht bij het repareren van jouw spullen. Dat vanwege onze 24 uur service. Het maakt dus niet uit op welk tijdstip van de dag jij jouw calamiteit hebt. De loodgieter is er binnen een mum van tijd voor de deur. Ook kun jij aangeven hoe urgent het is. Dat bepaald ook hoeveel loodgieters wij opsturen. Zodat het probleem sneller opgelost zou kunnen worden.

  Wist jij dat wij ook gratis servicen hebben? Jij kan namelijk kosteloos bellen naar ons en ook op de website kun jij gratis een offerte aanvragen. De prijzen zijn heel scherp en je krijgt sowieso kwaliteit voor jouw geld. Het mooie van dit alles is het volgende: niet omdat wij zoveel gratis service geven wilt dat zeggen dat jij lang wacht op ons. Wij zijn super snel in onze dienstverlening.

  Heel mooi toch? Om dit alles te kunnen vinden in een loodgieters bedrijf. Het is helemaal geen uitzoeken meer hoe of wat jij gaat doen met jouw lekkage, CV ketel of verstopping. Het beste is ook om jouw CV ketel van tijd tot tijd te laten onderhouden door deze loodgieters. Dat zorgt er ook voor dat er minder kans is om een kapotte loodgieter te hebben.

  Call Now Button