Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
070 - 221 27 70

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Heb je last van verstoppingen in je badkamer of keuken? Dan kan dat heel vervelend zijn. Laat ons het vandaag nog oplossen zodat je geen last meer hebt van niet weglopend water.

  dienst 1
  LEKKAGES

  Last van lekkages in de keuken, badkamer of ergens anders in huis? Erg lastig natuurlijk! Wij de Loodgieters in Den Haag lossen het vandaag nog voor je op! Bel naar 070 – 221 27 70

  dienst 2
  CV ketel onderhoud

  Last van een defecte CV ketel? Wij weten daar wel raad mee. Snel opgelost en je geniet vandaag nog van een werkende CV ketel. Blijf er niet te lang mee zitten en neem contact met ons op.

  dienst 3
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP
  VOORDELIG EN SNEL
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Door een goede logistiek kunnen wij snel schakelen. We zijn daarom altijd erg snel op de bestemming aanwezig. Geen lange wachttijden maar vandaag bellen is zo snel mogelijk bij jou voor de deur.

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar. Dit betekent dat we ook spoedklussen in de nacht doen. Sta je ’s nachts in eens in een kelder die een enorme lekkage heeft? Ook dan komen wij langs!

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Door onze goede connecties en jarenlange ervaring in de loodgieterswereld werken wij alleen met de beste loodgieters die er zijn. 100% vakkundig en professioneel!

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 070 – 221 27 70

  Loodgieter Voorburg

  Er zijn zoveel loodgieters. Soms kun jij gewoon geen keus maken. Maar dat wilt niet zeggen dat wij gewoon de eerste de beste moeten bellen dat in ons lijstje voorkomt. Hoe pakken wij dit nou aan? Naar de verschillende ervaringen kijken natuurlijk. En wat hun kwaliteiten betreft met de prijzen erbij. Woon jij in Voorburg? Dan is het altijd handig om een loodgieter te nemen die dicht in de buurt is.

  Loodgieter Voorburg is aangeraden om onderstaande redenen:

  1. Onze prijzen zijn heel scherp. Dat kan toch niet anders? En ieder zou wel wat kunnen besparen.
  2. 24 uur beschikbaar. Gebruik van water gaat niet met tijdstippen. Vandaar dat wij geen 7.00-15.00 mentaliteit heeft.
  3. Passende advies. Hiermee wordt bedoeld date r niet uit het hoofd advies word gegeven. Maar advies uit ervaring en kennis.

  Op onze website www.loodgieterindenhaag.com kun jij ook makkelijk een gratis een offerte aanvragen. Een uitgebreide overzichtelijk invulformulier is heel handig. Vul dit in en krijg binnen korte tijd geheel GRATIS een offerte. Behalve onze gratis offerte hebben zij ook een telefoonlijn die 24 uur beschikbaar is. het bellen naar deze lijn is ook geheel gratis. Je mag ook aangeven wat voor prioriteiten jij hebt. Het zou kunnen dat jij een bepaald budget hebt of dat je voor een snelle en vlotte service gaat. Het is begrijpelijk dat een snelle service belangrijk is. omdat we niet te lang met een lekkage kunnen zitten.

  Loodgieter VoorburgEr zijn verschillende diensten die wij  aanbieden. Deze diensten zijn:

  1. Pijpleidingen onderhoud

  Dit heb je vaak in pijpleidingen. En kan van de kraan zijn maar ook van een afvoerpijp. Soms zijn de lekkages in de muur of op verborgen plekken. De lekkage is dan niet zichtbaar, maar we zien wel het resultaat van de lekkage. Een vlek in de muur of een waterplas.

  1. CV Ketel onderhoud.

  Heel comfortabel is dat met een CV ketel. Maar de ergernis wekt wel op wanneer de CV ketel niet werk. Wij kunnen een werkende CV ketel niet missen. Niet alleen een defecte CV ketel heft een beurt nodig. Ook een werkende CV ketel heft onderhoud nodig. Daarmee voorkom jij een kapotte CV ketel.

  1. Afvoer onderhoud

  Dit gebeurd meestal bij een afvoer. Het kan een afvoer van een wasbak zijn. Maar ook een afvoer van een toiletpot, badkamer of riool. Oplossen is voor Loodgieter Voorburg geen probleem.

  Er zijn heel veel klanten die uit hun zelf een goeie review hebben achtergelaten. Dat spreekt allemaal ook al voor zich. Een paar van de namen van deze klanten zijn:

  • Gerrit Hanen
  • Chantal Emmen
  • Hans Gerritsen
  • Lars Heeffer

  Zij hebben het vooral gehad over de goede klanten service, de snelle service, vriendelijkheid, goede communicatie en tevredenheid.

  We hebben een goede logistieke administratie. Er word eerst een plan van aanpak gemaakt voordat men te werk gaat. Men gaat niet zomaar beginnen los te schroeven etc. Dat draagt bij voor een goede en snelle service. Binnen korte tijd staat de loodgieter voor de deur. De loodgieters worden van tijd tot tijd ook getraind. Zij worden op de hoogte gehouden van de nieuwste technologie en vorm van aanpak. Wegens onze ervaring heb je ook de beste after sale service. Behalve dat het probleem word opgelost, heb je geen last van na schade.

  De loodgieters gaan heel nauwkeurig te werk en maken niets kapot bij het vervangen of repareren van jouw lekkage, verstopping of CV ketel. De prijzen zijn daarnaast heel concurrerend voor deze goede en vlotte service zijn de prijzen helemaal niet duur. Om een beeld te geven van het aantal klanten komen zij nu al op ongeveer 1000 klanten die zij hebben geholpen met lekkages. Dat is helemaal niet weinig.

  Loodgieter Voorburg

  Zoals wij zien zijn er genoeg punten aangehaald waarom jij voor deze loodgieter zou moeten kiezen. Zij doen het werk met liefde en passie. Als men het alleen voor het geld deed zouden zij niet zoveel gratis service erbij geven. Zoals de offertes en telefoon kosten. Houdt er vooral rekening mee dat je de loodgieter niet alleen tijdens verstoppingen of calamiteiten hoeft te bellen. Ook voor de onderhoud zijn zij bereikbaar. Dat is heel belangrijk

  Call Now Button