• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Loodgieter Rijswijk

  070 - 221 27 70
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
070 - 221 27 70

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Heb je last van verstoppingen in je badkamer of keuken? Dan kan dat heel vervelend zijn. Laat ons het vandaag nog oplossen zodat je geen last meer hebt van niet weglopend water.

  dienst 1
  LEKKAGES

  Last van lekkages in de keuken, badkamer of ergens anders in huis? Erg lastig natuurlijk! Wij de Loodgieters in Den Haag lossen het vandaag nog voor je op! Bel naar 070 – 221 27 70

  dienst 2
  CV ketel onderhoud

  Last van een defecte CV ketel? Wij weten daar wel raad mee. Snel opgelost en je geniet vandaag nog van een werkende CV ketel. Blijf er niet te lang mee zitten en neem contact met ons op.

  dienst 3

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Voor ons kantoor hadden we een lange tijd problemen met een lekkage in de kelder. Het begon zo erg te stinken dat we een loodgieter er naar moesten laten kijken. De stank en lekkage is totaal verdwenen met dank aan LoodgieterinDenHaag.com

  Hans Gerritsen

  Wij hadden nogal wat verstoppingen in ons studentenhuis. Niemand wilde ze ontstoppen dus uiteindelijk een loodgietersbedrijf benaderd. Wij zijn 100% tevreden met de kwaliteit en snelheid van LoodgieterinDenHaag.com

  Lars Heeffer

  Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Snelle communicatie en direct mijn lekkages verholpen. In eerste instantie twijfelde ik een beetje tussen andere loodgieters, maar ben heel blij dat ik voor LoodgieterinDenHaag.com heb gekozen!

  Gerrit Hanen

  Wat een topbedrijf! Gisteren een loodgieter aangevraagd en vandaag is de lekkage al opgelost. Zeer vriendelijke loodgieters en zeer vakkundig. Nogmaals bedankt LoodgieterinDenHaag.com

  Chantal Emmen
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP
  VOORDELIG EN SNEL
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Door onze goede connecties en jarenlange ervaring in de loodgieters wereld werken wij alleen met de beste loodgieters die er zijn. 100% vakkundig en professioneel!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar. Dit betekent dat we ook spoedklussen in de nacht doen. Sta je ’s nachts in eens in een kelder die een enorme lekkage heeft? Ook dan komen wij langs!

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Door een goede logistiek kunnen wij snel schakelen. We zijn daarom altijd erg snel op de bestemming aanwezig. Geen lange wachttijden maar vandaag bellen is zo snel mogelijk bij jou voor de deur.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinDenHaag.com is gespecialiseerd in het loodgietersvak. Zo hebben wij voor meer dan 1000 klanten verstoppingen en lekkages verholpen. Daarnaast hebben wij ook de kennis om een cv ketel onderhoud te verrichten of er zelfs een te vervangen.

  Onze loodgieters beschikken over de juiste certificaten zodat ze meteen effectief te werk kunnen gaan.

  Direct een loodgieter nodig? Klik dan hieronder om naar het contact formulier te gaan of bel naar 070 – 221 27 70

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 070 – 221 27 70

  Loodgieter Rijswijk

  Voor een goede loodgieter Rijswijk ben je bij ons aan het juiste adres. Lees hier meer over onze werkzaamheden en wat wij voor jou kunnen betekenen.

  Loodgieter Rijswijk

  Verstopte afvoer?

  Lopend toilet?

  Lekkende kraan?

  Waterverwarmer mislukt?

  Loodgieter Rijswijk werkt altijd met je om ervoor te zorgen dat jouw sanitair in topvorm is. Ons serviceteam zal een gekwalificeerde, professionele technicus sturen om elk probleem zo efficiënt mogelijk op te lossen, omdat we het belang van schoon water en functionerend sanitair voor jouw kwaliteit van leven begrijpen.

  Onze diensten

  1. Afvoerreiniging

  Als het 15 minuten duurt voordat jouw water in badkamergootsteen is verdwenen of je bent gedwongen om in het water te gaan staan terwijl je onder de douche staat, werkt jouw sanitair niet zoals het zou moeten. De afvoeren in jouw huis moeten bijna onmiddellijk het water opzuigen. Na verloop van tijd verzamelen zich haren en vet in jouw riolering en leidingen. Soms groeien wortels in jouw rioolstelsel. Als deze obstakels niet worden aangepakt, zullen ze uiteindelijk leiden tot totale blokkering van de leidingen. Gelukkig kunnen de deskundige loodgieters van Rijswijk jouw afvoeren en leidingen ontstoppen en reinigen, zodat ze als nieuw werken. Onze afvoerreiniging diensten omvatten:

  • Badkamer afvoeren, bad, wastafel en douche
  • Bekabeling en stralen
  • Camera- en video-inspectie
  • Vangbakken
  • Verwijdering en reparatie van de vaatwasser
  • Uitlaat van de regenpijp
  • Afvoerputten op de vloer
  • Hoofdriolering
  • Verstopte vetvallen
  • Toiletafvoeren
  1. Toilet reparatie

  Je denkt niet gemakkelijk aan jouw toilet totdat het breekt, verstopt is of begint met lekken. Toiletten zijn er in alle verschillende vormen, maten, waterhoeveelheden en merken. Om ze goed te laten draaien, is dit van cruciaal belang voor het geluk van jouw huishouden, bedrijf, gebouw met meerdere huurders of een locatie. Het beste loodgietersbedrijf, dat al meer dan 15 jaar Rijswijk en omgeving bedient, is hier 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om eventuele problemen met toiletherstel aan te pakken. De bestelwagens zijn volledig gevuld met onderdelen, zodat we problemen ter plekke kunnen oplossen. Bel ons vandaag voor eventuele problemen met toiletherstel of het maken van een back-up van jouw toilet – wij staan voor je klaar.

  1. Riool inspecties

  De beste manier om grote rioolproblemen te voorkomen, is ze te detecteren en te voorkomen voordat ze beginnen. Onze deskundige rioleringsdiensten kunnen precies dat doen. Met ons geavanceerde video-inspectieproces biedt ons team van externe specialisten complete onderzoeks-, reparatie- en vervangingsdiensten voor riool-, storm- en waterleidingen. Ongeacht het probleem waarmee je te maken hebt, je kunt rekenen op de professionele hulp van de loodgieters van Rijswijk.

  1. Waterverwarmer

  Te vaak nemen we warm water als vanzelfsprekend. Omdat boilers meestal worden weggestopt in een technische ruimte of kelder, vergeten we ze. Maar wanneer je een paar dagen zonder een warme douche gaat, wordt het belang van een boiler snel onthuld. De loodgieter Rijswijk doet al meer dan 15 jaar dienst aan de boiler, reparatie en vervanging. Wanneer jouw boiler defect is of moet worden vervangen, beschikken wij over de vaardigheden en ervaring die nodig zijn om deze effectief te installeren of te repareren. We weten dat boilers een aanzienlijke investering zijn en we behandelen ze met zorg. Om je het beste van dienst te zijn, bieden wij deskundige vervanging, reparatie- en onderhoudsservice voor waterverwarming. Als je vastzit zonder warm water, aarzel dan niet om ons te bellen. Met dezelfde dag service, zullen we je warm water en je geestelijke gezondheid herstellen.

  Hulpverleningsdiensten Loodgieter Rijswijk

  We weten dat een loodgieter noodgeval op elk moment kan toeslaan. Daarom zijn we 24/7 beschikbaar voor hulpdiensten in Rijswijk en omgeving. Wanneer je ons nodig hebt, zal onze 24-uurs telefoniste een erkende loodgieter sturen die binnen 10 minuten contact met jou maakt, om het vervolg plan te bespreken.

  Loodgieter Rijswijk is er voor jou

  Loodgieter-RijswijkJe zou helemaal geschokt zijn over hoe gangbaar de residentiële sanitaire systemen zijn in elke kamer van jouw huis. Zelfs aan de buitenkant lopen sanitaire leidingen door het hele gebouw. Dus waarom is het zo moeilijk om een professionele loodgieter te vinden voor jouw reparatie behoeften? Veel reparatiebedrijven brengen te hoge prijzen in rekening, terwijl andere eenvoudigweg niet beschikbaar zijn. Helaas zijn veel soorten sanitaire problemen niet iets dat kan worden genegeerd. Naarmate de tijd verstrijkt, verslechteren de scheuren, lekken en druppelen totdat je wordt gedwongen het onderdeel helemaal te vervangen.

  In plaats van uren te verspillen aan het vinden van sanitair, blijft de loodgieterindenhaag.com de handige optie voor jou. Wij bieden uitgebreide reparatie oplossingen tegen een betaalbare prijs die 24 uur per dag beschikbaar is.

  Of jouw sanitaire voorzieningen nu een klein ongemak of een complete noodsituatie vereisen, ons team biedt de beste reparaties, vervangingen en installaties. Al meer dan 15 jaar vergelijkt niemand de kwaliteit van de dienstverlening of voltooide oplossingen zoals ons team bij elke oproep doet.

  Call Now Button