• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Loodgieter Poeldijk

  070 - 221 27 70
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
070 - 221 27 70

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Heb je last van verstoppingen in je badkamer of keuken? Dan kan dat heel vervelend zijn. Laat ons het vandaag nog oplossen zodat je geen last meer hebt van niet weglopend water.

  dienst 1
  LEKKAGES

  Last van lekkages in de keuken, badkamer of ergens anders in huis? Erg lastig natuurlijk! Wij de Loodgieters in Den Haag lossen het vandaag nog voor je op! Bel naar 070 – 221 27 70

  dienst 2
  CV ketel onderhoud

  Last van een defecte CV ketel? Wij weten daar wel raad mee. Snel opgelost en je geniet vandaag nog van een werkende CV ketel. Blijf er niet te lang mee zitten en neem contact met ons op.

  dienst 3
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP
  VOORDELIG EN SNEL
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar. Dit betekent dat we ook spoedklussen in de nacht doen. Sta je ’s nachts in eens in een kelder die een enorme lekkage heeft? Ook dan komen wij langs!

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Door een goede logistiek kunnen wij snel schakelen. We zijn daarom altijd erg snel op de bestemming aanwezig. Geen lange wachttijden maar vandaag bellen is zo snel mogelijk bij jou voor de deur.

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Door onze goede connecties en jarenlange ervaring in de loodgieterswereld werken wij alleen met de beste loodgieters die er zijn. 100% vakkundig en professioneel!

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 070 – 221 27 70

  Loodgieter Poeldijk

  Spoel jouw problemen met hulp van de loodgieter in Poeldijk. Ontvang nu betrouwbare woon- en commerciële loodgieters diensten in Poeldijk en omgeving.

  Maakt een druppelende gootsteen je gek? Wacht je de hele dag op het leeglopen van je badkuip? Loodgieter Poeldijk biedt een reeks loodgieters diensten om te zorgen dat jouw leidingen naar behoren werken. Onze ervaren loodgieters behandelen een reeks commerciële en residentiële loodgietersdiensten, waaronder:

  • Sanitair reparaties
  • Saneren van loodgieterswerk
  • Herstellen van de waterverwarmer
  • Installatie van de waterverwarmer
  • Verstoppen van klompen
  • Water reparaties en installaties
  • Armatuur Reparaties en installaties

  We willen ervoor zorgen dat jouw water het hele jaar door goed stroomt. Neem vandaag nog contact op met ons om een gratis schatting te krijgen van loodgieters diensten in het gebied van Poeldijk.

  Wij bieden regelmatig onderhoud aan voor commerciële eigendommen

  Loodgieter PoeldijkAls het gaat om commercieel onroerend goed, biedt loodgieter Poeldijk regelmatige onderhoudsovereenkomsten, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw sanitair systeem altijd optimaal functioneert. We begrijpen het drukke leven van ondernemers en zullen er zijn wanneer je ons nodig hebt om sanitaire problemen te behandelen. Krijg betrouwbare commerciële loodgieters diensten door vandaag nog contact op te nemen met ons.

  Loodgieter Poeldijk 

  Wij zijn er trots op een professionele kwaliteitsservice te bieden. We willen er zeker van zijn dat we de klus moeten klaren. We ruimen op en laten een schoon werkterrein achter.  Waterlekken kunnen een kleine druppel uit een kraan zijn of een aanzienlijke breuk in een waterlijn. Door deze lekken snel op te sporen en te repareren, kun je jouw huis op lange termijn redden van schade en kostbare reparaties. Ons team werkt snel bij het vinden van het waterlek en het repareren voordat het nog meer schade aanricht. Ons doel is om jouw leidingen en riolering snel te beoordelen en dan tijdig voor jouw reparaties te zorgen. Huur vandaag een ervaren loodgieters werknemer in Poeldijk.

  Riolering en afvoerreiniging in Poeldijk

  Onze betrouwbare medewerkers en onderhoudsploegen zijn ervaren en uitgerust om alle soorten riolen en afvoersystemen schoon te maken en te onderhouden. Wij bezitten en onderhouden onze eigen vloot van betrouwbare servicewagens en hebben veel onderdelen en gereedschappen in voorraad om al het riool- en leidingwerk te voltooien. Als je een huiseigenaar bent, is de kans groot dat je op enig moment een loodgieter- of een rioolzuivering bedrijf nodig hebt. Tijdens slechte economische tijden hebben we gezien dat veel mensen zelf ingewikkelde sanitaire problemen proberen op te lossen, en dit kost dit meestal uiteindelijk meer geld aan het einde van de dag.

  Installatie en service van de boiler in Poeldijk

  Wij kunnen aan al jouw ketel behoeften voldoen; van kleine verwarmingssystemen voor woningen tot grote commerciële ketels die appartementencomplexen en industriële gebouwen bedienen. Wij zijn gespecialiseerd in de nieuwe condensatieketels. Onze technici worden up-to-date gehouden en ontvangen een doorlopende fabrieks training om bij te blijven met de nieuwste technologie.

   Toilet onderhoud in Poeldijk

  Als je toilet lekt, langzaam spoelt, heen en weer schommelt als je erop gaat zitten, water verspilt of gewoon lelijk is, kunnen de ervaren loodgieters van Poeldijk het verbeteren door je toilet te repareren of te vervangen. Ook wastafels, toiletten, urinoirs, badkuipen en douches worden professioneel geïnstalleerd door onze loodgieters. Bel ons voor een afspraak met onze vriendelijke operators voor een loodgieter afspraak voor vandaag.

  Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten reparaties en vervangingen van kranen, zoals keukenkranen, badkamerkranen, aftapkraan, douche kleppen en vorstbestendig, slabbetjes en tappen. Er zijn veel verschillende soorten kranen en veel verschillende kraan fabrikanten, maar je bent bij onze sanitair experts in goede handen. We zijn zeer goed in het identificeren van kranen, of het nu gaat om een keukenkraan, een toiletkraan, een badkraan, een douchekop, een slabbetje of vorstbestendig. In de meeste gevallen kunnen we onderdelen voor het repareren van een kraan krijgen, maar soms is het gewoon niet logisch om dat te doen, zodat onze ervaren technici de beste oplossing voor jouw specifieke situatie aanbevelen. Bel ons voor een afspraak! Lees meer voor onze overige diensten.

   24/7 Nooddiensten

  We begrijpen dat noodsituaties op elk moment van de dag of nacht kunnen plaatsvinden. Om deze reden bieden wij 24 uur nood loodgieter reparaties aan voor het gemak van onze klanten. Loopt je toilet in de vroege uren van de ochtend over? Geen probleem, ons team is op afroep om jou te helpen met de meest ongelegen riolering rampen en noodsituaties. Wanneer je contact opneemt met loodgieter Poeldijk, kun je erop vertrouwen dat jouw eigendom in goede handen is. Met onze uitstekende, vriendelijke klantenservice en snelle doorlooptijd hebben we een loyale klantenbasis weten te behouden en kunnen we elk jaar een verdere groei van het bedrijf ervaren

  Call Now Button