Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
070 - 221 27 70

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Heb je last van verstoppingen in je badkamer of keuken? Dan kan dat heel vervelend zijn. Laat ons het vandaag nog oplossen zodat je geen last meer hebt van niet weglopend water.

  dienst 1
  LEKKAGES

  Last van lekkages in de keuken, badkamer of ergens anders in huis? Erg lastig natuurlijk! Wij de Loodgieters in Den Haag lossen het vandaag nog voor je op! Bel naar 070 – 221 27 70

  dienst 2
  CV ketel onderhoud

  Last van een defecte CV ketel? Wij weten daar wel raad mee. Snel opgelost en je geniet vandaag nog van een werkende CV ketel. Blijf er niet te lang mee zitten en neem contact met ons op.

  dienst 3
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP
  VOORDELIG EN SNEL
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Door een goede logistiek kunnen wij snel schakelen. We zijn daarom altijd erg snel op de bestemming aanwezig. Geen lange wachttijden maar vandaag bellen is zo snel mogelijk bij jou voor de deur.

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar. Dit betekent dat we ook spoedklussen in de nacht doen. Sta je ’s nachts in eens in een kelder die een enorme lekkage heeft? Ook dan komen wij langs!

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Door onze goede connecties en jarenlange ervaring in de loodgieterswereld werken wij alleen met de beste loodgieters die er zijn. 100% vakkundig en professioneel!

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 070 – 221 27 70

  Loodgieter Nootdorp

  Heb je te maken met loodgieterproblemen? Reken op het gelicentieerde en ervaren team van loodgieters in Nootdorp voor een snelle en efficiënte afhandeling.

  Wij zijn jouw full-service loodgietersbedrijf en bieden alles, van service en reparatie tot armatuur installatie voor zowel residentiële als commerciële klanten. Het is iets wat we al 15 jaren in Nootdorp en omgeving doen.

  Residentiële sanitair experts

  Deze loodgieter biedt residentiële loodgieters diensten voor onze klanten in en rond Nootdorp. Sanitaire problemen kunnen op elk moment optreden. Je verouderde boiler wordt uiteindelijk kapot. Je peuter gooit een Pokémon figuur door je toilet, waar het een klomp veroorzaakt. De boomwortels hebben opnieuw je hoofdriool lijn aangevallen. Hoe het ook zij, we begrijpen de frustratie bij elk sanitair probleem. Onze loodgieters zullen op tijd bij jou thuis aankomen om de sanitaire situatie te beoordelen. Nadat ze het probleem hebben opgelost, kunnen ze meestal een kostenraming vooraf opgeven. Als er een ernstig probleem is waardoor jouw afvoerleidingen verstopt raken als een kapotte pijp, moeten we mogelijk een inspectie met de camera uitvoeren. Zodra we de aard van het probleem en de vereiste oplossing hebben vastgesteld, kunnen we je een offerte voor de reparaties geven.

  Commerciële sanitaire diensten

  Loodgieter NootdorpEen probleem met een verrassing leiding kan de doorstroming van jouw bedrijf verstoren. Het kan zelfs een bedreiging vormen om jouw bedrijf te sluiten totdat reparaties zijn uitgevoerd. Wij nemen ons bedrijf serieus, dus we begrijpen hoe belangrijk de jouwe voor je is. We bieden kostenefficiënte sanitaire oplossingen voor alle soorten bedrijven in en rond Nootdorp. Onze loodgieters zullen tijdig opdagen voor de reparaties, zodat de bedrijfsvoering niet verstoord wordt. Ze brengen hun ultramoderne sanitair apparatuur mee om jou te voorzien van de efficiënte reparatiewerkzaamheden die je nodig hebt. Met onze hulpdienst, zult je nooit in de steek gelaten worden wanneer je een bekwame commerciële loodgieter nodig hebt.

  Welke diensten leveren wij?

  Hieronder een beschrijving van enkele diensten die wij uitvoeren. Wil je over onze andere diensten weten? Keer terug naar de homepage.

  1. Afvoer ontstoppen

  Een langzame afvoer is vervelend, maar een verstopte afvoer is een ware nachtmerrie. Wij bieden een volledig spectrum aan sanitaire diensten voor klanten in en rond Nootdorp. Als je een afvoerplug hebt, kunnen we meteen een van onze deskundige loodgieters sturen. Onze tarieven zijn betaalbaar en onze services zijn van de hoogste kwaliteit. We hebben nooddiensten, dus als je een gekwalificeerde loodgieter zo snel mogelijk nodig hebt, neem dan contact met ons op voor hulp. Als toonaangevend full-service loodgietersbedrijf, hebben we de vaardigheden, technieken en apparatuur die nodig zijn om elke afvoer te ontstoppen.

  1. Toilet Reparatie

  Heb je een toilet reparatie of -installatie in of rond Nootdorp nodig? Wij bieden ervaren toilet reparatieservice voor particuliere en zakelijke klanten in de hele regio. Wij behandelen klompen, gebroken handvatten, versleten onderdelen en nog veel meer. Wij hebben een lange reputatie op het gebied van uitstekend vakmanschap. Onze loodgieters zijn hoog opgeleid en gecertificeerd. Als je een probleem heeft met jouw toilet of een ander aspect van jouw sanitair systeem, kunt je op onze expertise vertrouwen. We bieden een volledige serie loodgieters diensten voor onze klanten. Onze vakmanschap en betaalbare prijzen hebben van ons een toonaangevende sanitaire dienst in Nootdorp gemaakt.

  1. Installatie en reparatie van warmwaterverwarming

  Is het je opgevallen dat het water in je huis is verdwenen van gloeiend heet naar lauw? Als dit het geval is, kun je problemen ondervinden met jouw warmwaterboiler. Als je boiler uit is, is dat op zijn zachtst gezegd vervelend. Maar hoe graag je ook je warme ochtend douche wilt hebben, je moet je niet haasten en een nieuwe aanschaffen. Neem in plaats daarvan contact op met ons, om te zien of een eenvoudige reparatie het probleem kan oplossen.

  Loodgieter Nootdorp

  Het is strenge winter.  Je ruikt gas. Het gasbedrijf detecteert een lek en schakelt het gas uit. Hier komt de sneeuw – en de temperaturen vallen. Geen paniek! Bel Loodgieter Nootdorp om jouw gaslek op elk moment van de dag of nacht te repareren, zelfs tijdens een vakantie! En gaslekken zijn niet de enige sanitaire noodsituaties. Als je een noodgeval hebt waarvoor een bekwame loodgieter nodig is, kun je onze hulpdienst bellen.

  Wanneer je ons bedrijf belt na de openingstijden, neemt een coördinator jouw telefoontje aan en neemt al jouw informatie – jouw naam, adres, sanitair noodgeval – en stuurt ze door naar een van onze loodgieter professionals. Onze loodgieter zal in de vrachtwagen springen en naar jouw bestemming gaan om het probleem aan te pakken en de nodige reparaties uit te voeren. We geloven ook niet in een prijsverhoging voor onze klanten voor sanitaire noodsituaties. Onze prijzen zijn eerlijk en onze expertise is onovertroffen. Probeer ons maar!

  Call Now Button