Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
070 - 221 27 70

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Heb je last van verstoppingen in je badkamer of keuken? Dan kan dat heel vervelend zijn. Laat ons het vandaag nog oplossen zodat je geen last meer hebt van niet weglopend water.

  dienst 1
  LEKKAGES

  Last van lekkages in de keuken, badkamer of ergens anders in huis? Erg lastig natuurlijk! Wij de Loodgieters in Den Haag lossen het vandaag nog voor je op! Bel naar 070 – 221 27 70

  dienst 2
  CV ketel onderhoud

  Last van een defecte CV ketel? Wij weten daar wel raad mee. Snel opgelost en je geniet vandaag nog van een werkende CV ketel. Blijf er niet te lang mee zitten en neem contact met ons op.

  dienst 3

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP
  VOORDELIG EN SNEL
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Door een goede logistiek kunnen wij snel schakelen. We zijn daarom altijd erg snel op de bestemming aanwezig. Geen lange wachttijden maar vandaag bellen is zo snel mogelijk bij jou voor de deur.

   

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar. Dit betekent dat we ook spoedklussen in de nacht doen. Sta je ’s nachts in eens in een kelder die een enorme lekkage heeft? Ook dan komen wij langs!

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Door onze goede connecties en jarenlange ervaring in de loodgieterswereld werken wij alleen met de beste loodgieters die er zijn. 100% vakkundig en professioneel!

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 070 – 221 27 70

  Loodgieter Leidschendam

  Wij zijn een loodgietersbedrijf en willen de mensen in Leidschendam graag een handje helpen hiermee. Ben jij toevallig woonachtig in Leidschendam of woon jij hier in de buurt? Heb jij te kampen met lekkages in en rondom jouw huis? Schrik niet! Adem in en uit en maak vandaag nog contact op met ons team. Verkrijg meer informatie over onze diensten en over ons door het onderstaande te lezen.

  Er zijn diverse lekkages die er in en rondom jouw huis kunnen ontstaan. Daarom dien je ten alle tijden op jouw huis te letten, omdat lekkages totaal niet leuk zijn! In de praktijk zijn wij zoveel lekkages tegengekomen en ook die hebben wij moeten fixeren. Onze loodgieters diensten verschillen, omdat er diverse problemen in en rondom jouw huis kunnen zijn. Je kunt hierbij denken aan:

  • Lekkages die kunnen voorkomen aan water en -verwarmingsleidingen. Deze leidingen heb je ten alle tijden nodig in de huishouding. Zij lopen door en om jouw huis. Indien bijvoorbeeld een lekkage is ontstaan in een waterleidingpijp, dien je die zo gauw als mogelijk te laten fixeren. Waterleiding is de basis van het huishouden en als iets daar mis gaat, kun jij je voorstellen dat dit zal maken dat andere ‘werkzaamheden’ in jouw huis belemmerd kunnen worden. Alvorens je een loodgieter inhuurt, dien je eerst de lekkage te identificeren. Maar op welke manier kun je deze lekkages dan herkennen? Lekkages in waterleidingpijpen die buiten jouw huis waar te nemen zijn kun je gemakkelijker herkennen dan die die binnen liggen. Je kunt de waterleidingpijpen die zich buiten bevinden herkennen door gebruik te maken van een stukje toiletpapier. Houd die in jouw hand en wrijf aan de pijpen. Kun je bijvoorbeeld vuil op een bepaalde plek waarnemen op het stukje toiletpapier? Dan weet je dat je te kampen hebt met een lekkage.
  • Lekkages die kunnen voorkomen in wasmachines, douches, baden en wasbakken. Zoals je het weet, heb je voor deze dingen water nodig. Water stroomt vanuit deze aspecten in de afvoer. Overal waar water zich bevindt, kunnen lekkages ontstaan. Deze lekkages kunnen op diverse manieren ontstaan. Je kunt ze herkennen door bijvoorbeeld verstoppingen die oppoppen wanneer je vuil water in de afvoer laat stromen.
  • Lekkages die kunnen voorkomen in platte daken, dakgoten en kozijnen. Deze lekkages aan de woning kunnen ontstaan door de regen. Je zult ze niet direct ontdekken, maar naarmate komen ze wel te voorschijn. Gedurende een hele tijd (vooral in de regentijd), zal vocht zich ophopen. Op die manier ontstaat schade in jouw daken, dakgoten en kozijnen. Deze lekkages kun je herkennen wanneer bijvoorbeeld dakgoten verstopt raken en wanneer jij daarnaast ook, tijdens de regentijd, last hebt van druppels die van het dak op jouw vloer vallen.

  Loodgieter LeidschendamZo zie je dus dat er lekkages bestaan die je soms niet zelfstandig wenst te fixeren. Niet omdat je het niet kan, maar meestal omdat je vaak te moe bent. Deze reden geldt vooral wanneer je ook weet dat er speciale mensen zijn die soortgelijke problemen weten op te lossen! Wij opereren al jaren in deze branche en zijn zoveel lekkages tegengekomen. Zodoende hebben wij door de jaren heen onze ervaring opgedaan.

  Loodgieter Leidschendam 

  Wij weten precies hoe wij elke lekkage moeten aanpakken en hebben daarvoor de juiste mensen en tools in huis. Je kunt dus altijd op ons rekenen, omdat wij ernaar streven om kwalitatief werk op te leveren aan onze klanten. Ons kantoor is gevestigd in Den Haag. Wij willen zoveel mensen graag van dienst zijn en willen daarom op meerdere plekken in Nederland onze (toekomstige) klanten tegemoet komen.

  Bij ons ben je daarnaast ook terecht voor de beste service, omdat wij graag willen dat ons team zo vriendelijk mogelijk communiceert met jou. Op die manier kun jij je ten alle tijden op jouw gemak voelen. Heb je de behoefte aan een loodgieter? Bel ons vandaag nog op!

  Leidschendam, een geweldige en vooral mooie plek in Zuid-Holland. Zij telt zeker wel meer dan 72.000 inwoners. Heel veel is dat! De inwoners van Leidschendam zijn in de meeste gevallen heel erg druk bezig, qua werk bijvoorbeeld, dat zij voor simpele dingen zelden tijd hebben. Dat is vast te begrijpen, want daarom zijn er mensen met hun specialiteiten die de simpele dingen kunnen oplossen. Hiermee bedoelen wij simpele dingen zoals het loodgieterswerk. Soms lukt het bepaalde mensen wel om bijvoorbeeld lekkages in het toilet zelfstandig op te lossen, maar anderen ook alweer niet. Dit hebben zij te wijten aan hun drukke schema’s bijvoorbeeld.

  Call Now Button