• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Loodgieter Kwintsheul

  070 - 221 27 70
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
070 - 221 27 70

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Heb je last van verstoppingen in je badkamer of keuken? Dan kan dat heel vervelend zijn. Laat ons het vandaag nog oplossen zodat je geen last meer hebt van niet weglopend water.

  dienst 1
  LEKKAGES

  Last van lekkages in de keuken, badkamer of ergens anders in huis? Erg lastig natuurlijk! Wij de Loodgieters in Den Haag lossen het vandaag nog voor je op! Bel naar 070 – 221 27 70

  dienst 2
  CV ketel onderhoud

  Last van een defecte CV ketel? Wij weten daar wel raad mee. Snel opgelost en je geniet vandaag nog van een werkende CV ketel. Blijf er niet te lang mee zitten en neem contact met ons op.

  dienst 3
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP
  VOORDELIG EN SNEL
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Door een goede logistiek kunnen wij snel schakelen. We zijn daarom altijd erg snel op de bestemming aanwezig. Geen lange wachttijden maar vandaag bellen is zo snel mogelijk bij jou voor de deur.

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar. Dit betekent dat we ook spoedklussen in de nacht doen. Sta je ’s nachts in eens in een kelder die een enorme lekkage heeft? Ook dan komen wij langs!

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Door onze goede connecties en jarenlange ervaring in de loodgieterswereld werken wij alleen met de beste loodgieters die er zijn. 100% vakkundig en professioneel!

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 070 – 221 27 70

  Loodgieter Kwintsheul

  Wij zijn een loodgietersbedrijf dat gevestigd is in Kwintsheul, Nederland. Wij respecteren en tonen ten alle tijden begrip voor jouw drukke schema en willen jou daardoor helpen met hetgeen jij behoeft. Het kunnen dan behoeften zijn die werkgerelateerd zijn en ook huis gerelateerd. Bevind jij je in Kwintsheul en heb jij hulp nodig van een loodgieter? Vandaag is dan jouw gelukkigste dag, want wij zijn bereid jou te assisteren met hetgeen jij gedaan wenst te hebben! Voordat wij jou meer informatie geven over wie wij zijn, vinden wij het belangrijk dat jij beter geïnformeerd wordt over de loodgietersdiensten.

  Loodgieter KwintsheulDe diensten die loodgieters allemaal verlenen, zijn divers. Zij houden zich als het ware bezig met werkjes in en rondom jouw huis. Voorbeelden van deze diensten zijn met name:

  • Het plaatsen en onderhouden van sanitair: je kunt hierbij denken aan de aanleg van douches, baden, toiletten, et cetera. Wat wij ook belangrijk vinden, is de onderhoud daarvan. Onderhoud is het meest belangrijkste aspect om lekkages te voorkomen.
  • Het plaatsen en onderhouden van verwarming: verwarming is in de winter totaal niet weg te denken in Europa. Op die manier zijn wij bereid jou te helpen met de aanleg hiervan. Wat wij totaal niet vergeten is de onderhoud. De onderhoud dient altijd plaats te vinden, omdat jij graag geen verwarming wilt hebben in de winter die zijn werk niet naar behoren doet.
  • Het plaatsen en onderhouden van (platte) daken en dakgoten: gedurende de regentijd kunnen jouw (platte) daken en dakgoten beschadigd worden door water. Dit gaat namelijk niet direct gebeuren, maar wel na een poos. Indien water blijft zitten in jouw daken en dakgoten, kunnen die beschadigd raken. Zoals je weet, is water heel erg gevaarlijk. Wij mensen moeten, hoe dan ook, gebruik maken hiervan. Zo kun je ons dus inhuren om ook deze voor je te onderhouden. Het is beter dat je die tijdig onderhoudt, dan dat je die op een dag moet verwisselen. Meer onkosten voor jou dus.
  • Het plaatsen en onderhouden van rioleringen: elk huis moet over een afvoer beschikken. Ook deze kunnen wij voor jou aanleggen. Wat vooral belangrijk is, is dat deze onderhouden moeten worden om verstoppingen te voorkomen. Verstoppingen in de afvoer is heel erg lastig. Het is daarom beter om regelmatig uw afvoer te onderhouden, alvorens het te laat wordt.

  Loodgieter Kwintsheul

  Ons gedreven team is altijd gemotiveerd om de gevraagde werkzaamheden thuis bij jou te verrichten. Wat bedoelen wij nu met gemotiveerd? Nou, onze loodgieters hebben altijd zin in hun werk. Je kunt ten alle tijden aan hun gezicht zien dat zij hun werk met heel veel liefde en passie doen. Daarnaast kun je ook goed met hen communiceren. Deze afspraken hebben wij in huis gemaakt, omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten inzien hoe plezierig wij te werk gaan en dat wij altijd respect tonen aan hen. Daarnaast zorgen wij ook voor de training van onze loodgieters. Maar waarom zijn trainingen van belang? Trainingen zijn van belang, omdat men hedendaags met heel veel innovaties komt. Steeds weer kun je waarnemen dat men nieuwe aspecten voor sanitair maakt. Ook voor deze dingen dienen onze loodgieters op de hoogte te zijn. Zo zie je dus dat wij steeds weer voor professionaliteit gaan en dat wij altijd kwalitatief werk willen opleveren. Ons kantoor is gevestigd in Den Haag, niet ver gevestigd van Kwintsheul dus. Voor vragen en/of onduidelijkheden en de verlening van onze diensten, kun je altijd contact met ons opnemen. Ons contactnummer kun je opsporen op onze pagina.

  Tot slot willen wij zeggen dat loodgieters altijd de eerste hulp zijn in huis. Ons team heeft al jaren ervaring in hun vak en wij zorgen er ook voor dat zij steeds up-to-date blijven met veranderingen. Indien je belangstelling hebt, kun je vandaag nog contact met ons opnemen.

  Kwintsheul is een ontzettend leuk plekje in het zuiden van Nederland. Dit plekje telt wel meer dan 3.500 inwoners. Wat dit plekje zo leuk maakt, zijn de activiteiten die toeristen kunnen waarnemen. Denk hier bijvoorbeeld aan outdoor activiteiten, tours, boottochten en watersporten en monumenten en natuurparken bezichtigen. Heel aantrekkelijk dus!

  Vaak genoeg zijn de inwoners van Kwintsheul zo druk bezig en hebben zij weinig tijd om enkele huishoudelijke dingen zelfstandig te doen. Denk hier bijvoorbeeld aan de aanleg van sanitair. Daarnaast zijn er mensen die deze dingen zelfstandig aanleggen. Ben jij toevallig iemand die weinig tijd heeft voor de aanleg van sanitair bijvoorbeeld? Dat vinden wij absoluut geen probleempje hoor, want wij weten hoe druk het leven in Nederland is.

  Call Now Button